Lider PMP: propunerea PMP este înființarea companiei "Autostrada București-Brașov"

09 Nov 2018 19:58
Liderul PMP, Eugen Tomac, este de parere ca prioritatatea zero a României este infrastructura.
"Astăzi, prioritatatea zero a României este infrastructura. Avem nevoie de autostrăzi de-a lungul întregii țări și ele trebuie construite cât mai rapid.

Actualul Guvern nu este în stare să prioritizeze utilizarea resurselor financiare, prin urmare este esențial să punem un pic de oridine în haosul din administrație. Pentru ca lucrurile să funcționeze, iar termenele să fie respectate în ceea ce privește construirea de autostrăzi, soluția este crearea unei companii de stat pentru fiecare tronson de autostradă. Aceasta va avea o singură sarcină, precisă, nu zeci de proiecte începute și abandonate, așa cum se întâmplă în prezent.

De aceea, propunerea PMP este înființarea companiei "Autostrada București-Brașov" care va prelua proiectul de la CNAIR și îl va dezvolta cu resurse de la Uniunea Europeană în maximum 3 ani.

Este nevoie de un corp de profesioniști care să lucreze și în trei ture dacă este nevoie pentru a reuși atragerea fondurilor necesare și implementarea proiectului cât mai rapid. România s-a angajat că va construi această autostradă cu bani de la Uniunea Europeană, așa cum a fost construită deja porțiunea București-Ploiești.

Astăzi am semnat pentru acest proiect de lege, pe care îl vom promova intens. Vom folosi toate mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a convinge clasa politică de eficiența acestei soluții.

Sunt convins că dacă această lege va fi adoptată, până în 2021 vom avea autostrada finalizată până la Brașov.

Urmează ca și pentru celelalte proiecte mari de infrastructură să propunem aceeași soluție", scrie Tomac pe Facebook.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677