LIPĂNEȘTI: INFORMARE SOLICITARE AVIZ DE GOSPODARIRE A APELOR

27 Oct 2017 13:27
ROMANIA
JUDETUL PRAHOVA
PRIMARIA
COMUNA LIPANESTI
NR.8572/25/10/2017

I N F O R M A R EAceasta informare este efectuată de: COMUNA LIPANESTI reprezentata legal prin primar ROBERT VIOREL NICA ce intenţionează să solicite de la APELE ROMANE S.G.A.PRAHOVA - Aviz de gospodărire a apelor/ aviz de amplasament pentru realizarea lucrărilor :
CONSTRUIRE SISTEM DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE APE UZATE
MENAJERE IN SATUL LIPANESTI SI SAT SIPOTU,COMUNA LIPANESTI,
JUDETUL PRAHOVA
amplasate în satul Lipanesti si satul Sipotu,judetul Prahova.
Aceasta investiţie este noua.
Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta următoarele ape uzate epurate ce se vor evacua în Raul Teleaje după ce au fost epurate prin statia de epurare propusa.
Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.
Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa Comuna Lipanesti,nr.47,judetul Prahova persoana de contact, Iacob Maria ,nr. de telefon 0727350894 după data de 25/10/2017.PRIMAR,
ROBERT VIOREL NICA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176