Lista senatori si deputati de Prahova, in urma alegerilor din 6 decembrie

15 Dec 2020 09:32
Lista senatori si deputati de Prahova, in urma alegerilor din 6 decembrie
In urma centralizarii voturilor de la alegerile parlamentare din 6 decembrie, in Prahova au fost atribuite urmatoarele mandate:

Lista senatori de Prahova:
Roberta Anastase - PNL
Stefan Radu Oprea - PSD
Laura Moagher - PSD
Aurel Oprinoiu - USR
Alexandru Nazare - PNL

Lista deputati Prahova:
Catalin Predoiu - PNL
George Ionescu - PNL
Mircea Rosca - PNL
Bogdan Toader - PSD
Maya Teodoroiu - PSD
Gratiela Gavrilescu - PSD
Andrei Lupu - PLUS
Mihai Politeanu - USR
Adrian Axinia - AUR
Razvan Prisca - PNL
Rodica Paraschiv - PSD

COMENTARII

64x64

LEMNARU DAN

Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
64x64

COMAN ANA

Domnilor parlamentari,eu i-mi vreau țara înapoi! Vreau legi bune pentru poporul român! Dacă vă iubiți țara și sunteți responsabili pentru bunăstarea poporului ,nu vă fie frică și VOTAȚI Legea Suveranității.Poprul va fi recunoscător! Votați Legea!
64x64

Enuta Jan

Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
64x64

Beșleagă Nicolae

Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677