Localitățile Comarnic și Breaza sunt parțial nealimentate cu energie electrica

11 Dec 2019 10:06
Localitățile Comarnic și Breaza sunt parțial nealimentate cu energie electrica
Cei de la ISU Prahova au fost anuntati in urma cu putin timp ca un incendiu a izbucnit la o locuinta, pe strada Ghiosesti din Comarnic. La sosirea echipajelor de pompieri insa incendiul nu s-a confirmat. Potrivit ISU PH, se pare ca s-a produs un arc electric care a afectat rețeaua de înaltă tensiune. Localitățile Comarnic și Breaza sunt parțial nealimentate cu energie electrica. Reprezentantii ISU au luat legătura cu operatorul pentru remedierea defecțiuni.
Sursa foto ilustrativ: romaniatv.net

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8336 -0.0005
USD Dolarul SUA 4.0757 -0.0219
GBP Lira sterlina 5.3448 -0.0089
CHF Francul elvetian 4.4832 0.0037
XAU Gramul de aur 267.2285 6.9188