Localitățile Comarnic și Breaza sunt parțial nealimentate cu energie electrica

11 Dec 2019 10:06
Localitățile Comarnic și Breaza sunt parțial nealimentate cu energie electrica
Cei de la ISU Prahova au fost anuntati in urma cu putin timp ca un incendiu a izbucnit la o locuinta, pe strada Ghiosesti din Comarnic. La sosirea echipajelor de pompieri insa incendiul nu s-a confirmat. Potrivit ISU PH, se pare ca s-a produs un arc electric care a afectat rețeaua de înaltă tensiune. Localitățile Comarnic și Breaza sunt parțial nealimentate cu energie electrica. Reprezentantii ISU au luat legătura cu operatorul pentru remedierea defecțiuni.
Sursa foto ilustrativ: romaniatv.net

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Buna ziua n-am unde sa stau stau pe străzi n-am unde
Felicitări!
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Curs valutar
EUR Euro 4.7792 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.2976 0.0145
GBP Lira sterlina 5.6074 0.0154
CHF Francul elvetian 4.4485 -0.0007
XAU Gramul de aur 215.0476 0.9339