Localnicii din Filipeștii de Pădure, așteptați la bibliotecă de la cel mai mic la cel mai mare

18 Oct 2018 14:04
Localnicii din Filipeștii de Pădure, așteptați la bibliotecă de la cel mai mic la cel mai mare
În ultima vreme, numărul cititorilor din comuna prahoveană Filipeștii de Pădure a scăzut. Reprezentanții instituției consideră că acest lucru este cauzat și din lipsa unor liste de lecturi suplimentare pentru elevi pe timpul vacanței. Școlarii împrumută strict cărțile de care au nevoie la ore. De aceea, la bibliotecă se organizează tot felul de cursuri și ateliere pentru elevi, dar și diferite manifestări. O altă categorie de cititori ai Bibliotecii este reprezentată de pensionari. Și aceștia pe timpul verii au venit într-un număr mai mic întrucât au fost ocupați cu treburile gospodărești, însă pe timpul iernii se așteaptă un număr mai mare de persoane în vârstă care să fie interesate de cărți. În aceste condiții, reprezentanții bibliotecii se gândesc chiar să înființeze un club al pensionarilor în care aceștia să citească și să socializeze.

Biblioteca comunală Filipeștii de Pădure dispune de cărți pentru toate vârstele. Vorbim despre un număr de aproximativ 13000 de volume. Fondul de carte este permanent îmbogățit și reînnoit cu cărți variate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677