Localnicii din Filipeștii de Pădure, așteptați la bibliotecă de la cel mai mic la cel mai mare

18 Oct 2018 14:04
Localnicii din Filipeștii de Pădure, așteptați la bibliotecă de la cel mai mic la cel mai mare
În ultima vreme, numărul cititorilor din comuna prahoveană Filipeștii de Pădure a scăzut. Reprezentanții instituției consideră că acest lucru este cauzat și din lipsa unor liste de lecturi suplimentare pentru elevi pe timpul vacanței. Școlarii împrumută strict cărțile de care au nevoie la ore. De aceea, la bibliotecă se organizează tot felul de cursuri și ateliere pentru elevi, dar și diferite manifestări. O altă categorie de cititori ai Bibliotecii este reprezentată de pensionari. Și aceștia pe timpul verii au venit într-un număr mai mic întrucât au fost ocupați cu treburile gospodărești, însă pe timpul iernii se așteaptă un număr mai mare de persoane în vârstă care să fie interesate de cărți. În aceste condiții, reprezentanții bibliotecii se gândesc chiar să înființeze un club al pensionarilor în care aceștia să citească și să socializeze.

Biblioteca comunală Filipeștii de Pădure dispune de cărți pentru toate vârstele. Vorbim despre un număr de aproximativ 13000 de volume. Fondul de carte este permanent îmbogățit și reînnoit cu cărți variate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
am nevoie de reparat casa ca nu pot locui in ia deoarece ia cazut o parte din acoperis si nu am posibilitate pentru a o repara eu sint vaduva si acum stau cu copii in chirie va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati am si 5 nepoti foarte mici cel mai mic are 6 luni daca vreti sa ma ajutati va rog contactatima
Curs valutar
EUR Euro 4.7607 0.0043
USD Dolarul SUA 4.1939 0.0058
GBP Lira sterlina 5.5509 -0.0151
CHF Francul elvetian 4.1976 0.0086
XAU Gramul de aur 175.8239 -0.3443