Lucrările de renovare a unui etaj al Spitalului Orășenesc Băicoi vor demara mâine. Ce spune primarul orașului - VIDEO

16 Jan 2018 13:21
Lucrările de renovare a unui etaj al Spitalului Orășenesc Băicoi vor demara mâine. Ce spune primarul orașului - VIDEO
Primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, a anunțat că mâine vor începe lucrările de renovare ale unui etaj din cadrul Spitalului Orășenesc Băicoi. La sfârșitul anului trecut Primăria Băicoi a primit o sponsorizare de 30000 € de o societate privată, bani cu care vor se vor derula lucrările de renovare ale etajului trei al unității spitalicești. Reprezentanții autorității locale intenționează să înființeze aici o secție modernă de chirurgie. Însă pentru acest lucru mai au nevoie de fonduri. Sala de operație, realizată la standarde europene, ar costa aproximativ 300.000 - 400.000 de lei. Așa ca deocamdată se vor efectua lucrările de renovare ale etajul respectiv, iar între timp se va face o analiză completă în vederea sustenabilității proiectului de înființare a seției de chirurgie.

COMENTARII

64x64

Manea Cerasela

Excelent.Cu acesta ocazie se mai crează noi locuri de munca.Eu sunt asistent medical si mi-ar plăcea să lucrez în spital.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895