Lucrările de renovare a unui etaj al Spitalului Orășenesc Băicoi vor demara mâine. Ce spune primarul orașului - VIDEO

16 Jan 2018 13:21
Lucrările de renovare a unui etaj al Spitalului Orășenesc Băicoi vor demara mâine. Ce spune primarul orașului - VIDEO
Primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, a anunțat că mâine vor începe lucrările de renovare ale unui etaj din cadrul Spitalului Orășenesc Băicoi. La sfârșitul anului trecut Primăria Băicoi a primit o sponsorizare de 30000 € de o societate privată, bani cu care vor se vor derula lucrările de renovare ale etajului trei al unității spitalicești. Reprezentanții autorității locale intenționează să înființeze aici o secție modernă de chirurgie. Însă pentru acest lucru mai au nevoie de fonduri. Sala de operație, realizată la standarde europene, ar costa aproximativ 300.000 - 400.000 de lei. Așa ca deocamdată se vor efectua lucrările de renovare ale etajul respectiv, iar între timp se va face o analiză completă în vederea sustenabilității proiectului de înființare a seției de chirurgie.

COMENTARII

64x64

Manea Cerasela

Excelent.Cu acesta ocazie se mai crează noi locuri de munca.Eu sunt asistent medical si mi-ar plăcea să lucrez în spital.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9250 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1340 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7441 0.0000
CHF Francul elvetian 4.4992 0.0000
XAU Gramul de aur 238.2808 0.0000