Lucrari in Comarnic, in zonele afectate de calamitati

30 Jan 2018 11:43
Lucrari in Comarnic, in zonele afectate de calamitati
Localnicii din Comarnic se confrunta de ani buni cu alunecari de teren. Pamantul a luat-o la vale si a provocat stricaciuni. Primaria Comarnic are in derulare deja doua proiecte de consolidare a unor zone, iar alte trei sunt pe cale de a fi incepute. Potrivit autoritatilor, sunt in derulare proiectele: Consolidare versant strada Ghiosesti, punctul ,,Burghezu-Facalet” si Consolidare versant pentru punere in siguranta strada Poiana, punctul ,,Munteni”.
Deasemenea, procedura de atribuire a contractului de lucrari va fi initiata in anul 2018, dupa finalizarea documentatiei tehnice, pentru proiectul: Refacerea sistemului rutier pe strada Secariei (DJ 101S), punctul ,,Aneta”.
Alte doua proiecte sunt derulare in ceea ce priveste procedura de atribuire a contractului de executie lucrari, fiind vorba de: Consolidare versant pentru punere in siguranta strada Girlici, punctul ,,La Rosa Ion” si strada Valea Cindei, punctul ,,Badea Ion” și Consolidare versant pentru punere in siguranta strada Scolii, punctul ,,Sirbulet”.
Pentru aceste zone afectate de calamitati au fost alocate sume din fondul de interventie aflat la dispozitia Guvernului.
COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000