Lucrari in Comarnic, in zonele afectate de calamitati

30 Jan 2018 11:43
Lucrari in Comarnic, in zonele afectate de calamitati
Localnicii din Comarnic se confrunta de ani buni cu alunecari de teren. Pamantul a luat-o la vale si a provocat stricaciuni. Primaria Comarnic are in derulare deja doua proiecte de consolidare a unor zone, iar alte trei sunt pe cale de a fi incepute. Potrivit autoritatilor, sunt in derulare proiectele: Consolidare versant strada Ghiosesti, punctul ,,Burghezu-Facalet” si Consolidare versant pentru punere in siguranta strada Poiana, punctul ,,Munteni”.
Deasemenea, procedura de atribuire a contractului de lucrari va fi initiata in anul 2018, dupa finalizarea documentatiei tehnice, pentru proiectul: Refacerea sistemului rutier pe strada Secariei (DJ 101S), punctul ,,Aneta”.
Alte doua proiecte sunt derulare in ceea ce priveste procedura de atribuire a contractului de executie lucrari, fiind vorba de: Consolidare versant pentru punere in siguranta strada Girlici, punctul ,,La Rosa Ion” si strada Valea Cindei, punctul ,,Badea Ion” și Consolidare versant pentru punere in siguranta strada Scolii, punctul ,,Sirbulet”.
Pentru aceste zone afectate de calamitati au fost alocate sume din fondul de interventie aflat la dispozitia Guvernului.
COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237