Lucrările Adunării Generale a Asociației Comunelor din România - Filiala Județeană Prahova. Ce s-a discutat

19 Apr 2018 09:46
Primarii comunelor din Prahova au partcipat, ieri dupa amiaza, la lucrările Adunării Generale a Asociației Comunelor din România - Filiala Județeană Prahova.
Printre cei prezenti s-a numarat si primarul comunei Rîfov, Paul Costin Cazanciu.
" S-au discutat lucruri importante. Intalnirea a fost prezidata de presedintele filialei Prahova, Adrian Dumitru. Avem o rezolutie, pe care am semnat-o si eu cu privire la anumite conditii si drepturi ale primarilor. Mai departe, aceasta rezolutie va merge la Asociatia comunelor pentru a fi transformata in proiect de lege. Discutiile au fost complexe. Avand in vedere ca au fost si cei din conducerea judetului, presedinte de CJ, prefect, am ridicat si problemele cu care se confrunta comuna, in privina racordarii la sistemul de gaze", a declarat Paul Costin Cazanciu.
foto Facebook, Bogdan Toader

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923