Lucrarile de extindere a canalizarii in Gorgota, finantate prin AFIR, sunt gata. Din 2 iunie se depun cereri la primarie pentru racordarea la retea

01 Jun 2020 15:19
Lucrarile de extindere a canalizarii in Gorgota, finantate prin AFIR, sunt gata. Din 2 iunie se depun cereri la primarie pentru racordarea la retea
Lucrările de extindere a retelei de canalizare din cadrul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană, prin AFIR, s-au finalizat recent. Vorbim despre un proiectul care a presupus extinderea rețelei de apă și canalizare în satele Poienari Apostoli, Crivina și o parte din Potigrafu, Fânari și Gorgota, pe o lungime totală de 18 km, valoarea acestuia fiind de un milion si jumatate de euro. Urmeaza sa se faca si racodarea beneficiarilor, aproximativ 600 de familii. Localnicii interesati sunt asteptati din data de 2 iunie sa depuna cererile la sediul primariei, iar undeva la mijlocul lunii iunie vor demara si lucrarile de racordare.
Primaria Gorgota mai are in derulare inca un proiect de extindere a canalizarii, unul finanțat prin PNDL, cu o valoare de aproape șapte milioane de lei. Prin acesta rețeaua de canalizare din comuna prahoveană se va extinde cu aproximativ 16 km pe străduțele laterale din toate satele localității. Lucrările în acest caz se vor încheia in aproximativ trei luni de zile, fiind finalizat in proportie de 60%. Odată cu terminarea celor două proiecte, toată comuna Gorgota va avea rețea de canalizare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677