Lucrările de extindere și modernizarea grădiniței din Păulești vor demara in curand

21 Aug 2018 10:21
Lucrările de extindere și modernizarea grădiniței din Păulești vor demara in curand
Licitația pentru proiectul extindere, reabilitare, modernizare grădiniță, sat Paulești, comuna Păulești, este în curs de finalizare. Primăria localității urmează să stabilească un câștigător, astfel lucrurile ar putea demara chiar de la 1 octombrie. Proiectul este unul de anvergură, derulat prin PNDL. Dacă acum grădinița dispune de două săli de clasă, după finalizarea lucrărilor aceasta va avea șase clase de copii în care preșcolarii vor avea un program prelungit. Sălile de clasă vor fi dotate cu mobilier și aparatura necesare atât pentru derularea activităților educative, cat și pentru servirea mesei și pentru orele de somn. În curtea grădiniței vor fi amenajate alei, un spațiu de joacă dotat cu echipamente adecvate copiilor dar și o grădină.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677