Lucrările de igienizări în școlile și grădinițele din Gorgota vor începe săptămâna viitoare. Se fac și dotări cu mobilier nou

15 Aug 2018 00:08
Lucrările de igienizări în școlile și grădinițele din Gorgota vor începe săptămâna viitoare. Se fac și dotări cu mobilier nou
Primăria comunei Gorgota a anunțat că săptămâna viitoare va demara lucrările de igienizării în unitățile de învățământ din localitate. Astfel, școlile și grădinițele vor fi pregătite la începutul noului an școlar pentru a-i primi de copii. Pe lângă lucrările obișnuite care se fac an de an, școlile vor fi de data aceasta și dotate cu mobilier nou acolo unde este nevoie. La Poienarii Apostoli clasele vor fi dotate totodata cu table interactive. Asta după ce tot anul acesta în școlile din Gorgota au fost montate și dulăpioare speciale în care elevii își lasă telefoanele mobile pe timpul orelor. Bugetul alocat pentru lucrările din unitățile de învățământ din Gorgota este de aproximativ 80.000 de lei. În Gorgota, funcționează două școli și patru grădinițe la care învață aproximativ 550 de copii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587