Lucrările de mdernizare a străzii Iașului din Ploiești, sistate

28 Sep 2017 15:15
Lucrările de mdernizare a străzii Iașului din Ploiești, sistate
Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că lucrările de execuție a obiectivului de investiții Modernizare strada Iașului se sistează începând de astăzi.

Măsura este luată deoarece operatorul de servicii - S.C. Apa Nova Ploiești - derulează lucrarea “Înlocuire rețea apă potabilă și branșamente pe strada Iașului”.

Facem precizarea că, Municipiul Ploiești, prin Direcția Tehnic, Investiții, derulează contractul ce are ca obiect “ Delegarea gestiunii serviciului de construire și modernizare, reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”. Constructor este S.C. DELTA ANTREPRIZA DE CONSTRUCȚII ȘI MONTAJ ‘ 93 SRL.

Lucrările aferente obiectivului de investiții Modernizare strada Iașului vor fi reluate după finalizarea celor derulate de S.C. Apa Nova Ploiești SRL și emiterea ordinului de reîncepere.

Foto cu carcater ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000