Lucrările la pasajul de trecere între strada Depoului și strada Mimiu (Podul de lemn) au fost recepționate de către municipalitatea ploieșteană

13 Jan 2021 16:30
Lucrările la pasajul de trecere între strada Depoului și strada Mimiu (Podul de lemn) au fost recepționate de către municipalitatea ploieșteană, anunta Primaria Ploiesti.
Vorbim despre o investiție numita "Creare pasaj de trecere între strada Depoului și strada Mimiului" (PODUL DE LEMN), proiect finanțat de Municipiul Ploiești prin credit bancar - EXIM BANK.
Noul pasaj de trecere între strada Depoului și străzile Mimiului și Marian Mehedințeanu are o lungime de 78 de metri. Acesta nu va avea restricții de circulație cu privire la gabaritul/tonajul autovehiculelor, are două benzi de circulație, cu o lățime de 8,4 m, trotuare pentru circulația pietonală, cu lățime de 1,5 m și pistă de biciclete de 1 m, pe ambele sensuri de mers.
Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a precizat că, "noul pod reprezintă un tronson de legătură important în infrastructura locală, care va asigura un trafic sigur pentru ploieștenii ce tranzitează zona. Nu în ultimul rând, în prezent, la nivelul administrației publice ploieștene se află în analiză și situația podurilor și pasajelor, care asigură circulația rutieră peste pârâul Dâmbu, obiective care necesită o reabilitare urgentă".

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731