Luminițele de sărbători se aprind pe 1 decembrie la Ploiești. Vor fi instalații ornamentale și în cartiere - FOTO

07 Nov 2018 16:15
Montarea instalațiilor de iluminat ornamental pentru sărbătorile de iarnă a început deja la Ploiești. Și asta pentru că anul acesta luminițele se vor aprinde mai devreme, pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Potrivit reprezentantilor Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiesti, instalațiile vor fi montate în 25 de locații ale municipiului. Vorbim despre axa Nord-Sud, parcurile de la Palatul Administrativ, Nichita Stănescu, Toma Socolescu, Mihai Viteazul, Aurora Vest și rondul de la catedrală, pe străzile principale cum ar fi Șoselele Nordului și Vestului, Strada Cantacuzino, Strada Domnișori, Strada Gheorghe Doja, Strada Malu Roșu, Strada Andrei Mureșanu, Strada Democrației, Strada Mihai Bravu, Strada Găgeni, Strada Tache Ionescu, în pasajele pietonale și la sensurile giratorii. Totodată la intrările în oraș vor fi puse panouri pe care va scrie "La mulți ani!". Vom avea și anul acesta figurine 3D: Moș Crăciun, caleașca cu reni, sania moșului, oameni de zăpadă, îngeri, arcade luminoase. Culorile predominante ale instalațiilor ornamentale vor fi alb cald, alb rece, galben, verde, portocaliu și albastru. Bugetul alocat anul acesta pentru iluminatul ornamental este de 1.300.000 de lei cu TVA.
Beculețele vor funcționa până la 10 ianuarie 2019, iar demontarea instalațiilor se va face până la sfârșitul lunii februarie 2019.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677