Luni, în mai multe localități din Prahova nu va curge apă la robinete din cauza unei avarii

22 Nov 2020 11:52
Luni, în mai multe localități din Prahova nu va curge apă la robinete din cauza unei avarii
Societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A. a informat HIDRO PRAHOVA SA cu privire la întreruperea alimentării cu apă potabilă pe tronsonul Dumbrăveşti – N.H. Movila Vulpii (sursa S.T.A. Vălenii de Munte), în ziua de luni, 23 noiembrie 2020, începând cu ora 4.00, pentru un interval de 24 de ore, în vederea realizării intervenţiilor necesare pentru remedierea unei avarii, anunță HIDRO Prahova.
În consecinţă, societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că este obligată să se adapteze acestui program și să oprească alimentarea cu apă potabilă în localităţile ce au ca sursă de alimentare tronsonul Dumbrăveşti – N.H. Movila Vulpii (sursa S.T.A Vălenii de Munte).
”Vor fi afectați abonații din oraşele Plopeni şi Băicoi (parţial), precum şi cei din comunele Găgeni şi Dumbrăveşti. În plus, precizăm că până la data de 23 noiembrie 2020, există posibilitatea ca pe raza comunei Dumbrăveşti (satele Mălăeşti şi Plopeni Sat), în zonele cu poziţionare georgrafică înaltă, să se resimtă scăderi de presiune substanţiale.
HIDRO PRAHOVA SA va putea distribui apa în regim normal, după finalizarea lucrărilor anunțate de către societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova. Reluarea furnizării apei se va face treptat, pe măsura umplerii rezervoarelor și a rețelelor de distribuție. Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi din cauza lipsei apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei”, arată Hidro Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895