Mai multe masini inzapezite in Prahova

23 Mar 2018 11:03
Mai multe masini inzapezite in Prahova
Se circula foarte greu in mai multe zone din Prahova. Trei autoturisme și un microbuz in care se afla doua persoane au ramas inzapezite la ieșire din Draganesti spre Cornu. Reprezentantii primariei intervin in zona.
Între Fulga și Sălciile - o dubița a ramas înzăpezită. De asemenea, merge primăria.
La Albesti - Ciorani - 10 masini înzăpezite. Acționează primăria cu un tractor de mare tonaj.
Si la Bucov - Balaca aunt trei autoturisme înzăpezite in vcare se afla sase persoane. Acolo va merge firma de deszăpezire pentru deblocare.

Potrivit datelor primite de Prefectura Prahova de conducerea DN sunt pe traseu 6 utilaje in zona Campina, doua in zona Blejoi, si alte 5 utilaje pentru Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga
Se pare ca aceste utilaje dau cu sare, dar au si lama in fata.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237