Mai multe persoane au ajuns la spital în urma unui scandal iscat în Ploiești

26 Feb 2021 21:06
Mai multe persoane au ajuns la spital în urma unui scandal iscat în Ploiești
Nouă persoane au fost duse la spital în urma unui scandal iscat vineri, în jurul orei 17:30, în municipiul Ploiești, pe o stradă din Cartierul Radu de la Afumați. Aici a avut loc un conflict spontan între membrii a două familii.
La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și jandarmi precum și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Prahova, care au aplanat în scurt timp conflictul.
”Din primele date, persoanele implicate s-au agresat reciproc, atat verbal cât și fizic, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Politistii au identificat și condus la sediul secției trei persoane care au participat la eveniment, iar alte 9 au solicitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.
Cercetarile continuă pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de masuri legale în consecință, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violente și distrugere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cate persoane au posibilitatea de a se vaccina zilnic in acest centru?
Felicitari Dl.primar...!!!!
Week trecut la predeal hotel orizont erau peste 170 pax la mic dejun asa ca spor
Plus banii inapoi Si pret mai mic la apa ca nu suntem in dubai
Abrazamos a la distancia a nuestros queridos amigos de Rumanía. Agradecemos la gran oportunidad que nos brindaron hoy de aprender en comunidad sin límites de tiempo y espacio. Nuestras escuelas físicas tienen un año cerradas, lo anterior nos nutre no solamente para reflexionar la importancia del día del agua, también para agradecer esa mano hermana que se encuentra cerca de nosotros. Gracias Rumanía por su hospitalidad.
Curs valutar
EUR Euro 4.9225 0.0020
USD Dolarul SUA 4.1367 0.0032
GBP Lira sterlina 5.6963 0.0161
CHF Francul elvetian 4.4720 -0.0008
XAU Gramul de aur 229.6754 -1.7734