Marius Constantin: “Scorul obținut (77%) a demonstrat că, în cei 3 ani de mandat, împreuna cu dumneavoastră am format o echipă performantă cu care mă mândresc”

28 Sep 2020 13:20
Marius Constantin: “Scorul obținut (77%) a demonstrat că, în cei 3 ani de mandat, împreuna cu dumneavoastră am format o echipă performantă cu care mă mândresc”
Marius Constantin a fost reales in functia de primar al orasului Bacoi. Din rezultatele partiale, reiese ca a castigat un nou mandat cu un procent foarte mare. Iata ce a transmis edilul locuitorilor din Baicoi.

“Dragi băicoieni,
Vă mulțumesc din suflet pentru votul de încredere dat la alegerile desfășurate în 27.09.2020. Scorul obținut (77%) a demonstrat că, în cei 3 ani de mandat, împreuna cu dumneavoastră am format o echipă performantă cu care mă mândresc. Ați dat dovadă de răbdare și înțelegere, ați apreciat munca mea și a echipei pe care o conduc, luptând pentru “normalitate în orașul Băicoi”. Am făcut o campanie electorală onestă, bazată pe promovarea proiectelor realizate în mandatul de primar, nu am răspuns sub nicio formă jignirilor ce mi au fost aduse de unii contracandidați. Căldura și bucuria cu care m-ați primit tot timpul de când sunt primar mi-au dat puterea și dorința de a merge mai departe. Voi rămâne în continuare prietenul dumneavoastră, vom face din Băicoi un oraș cu adevărat european în care să ne fie drag să locuim!, este mesajul transmis in urma cu putin timp de Marius Constantin, primarul Orașului Băicoi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237