"Marsul Seniorilor editia a IV-a -Model pentru Juniori", la Băicoi

19 Apr 2019 16:43
Primaria Orasului Baicoi prin Biroul Cultura Biblioteca Sport a organizat astazi activitatea cu caracter sportiv "Marsul Seniorilor ed a IV-a -Model pentru Juniori". Activitatea a fost sustinuta cu elevii de la Scoala Gimnaziala Tintea.Potrivit organizatorilor, evenimentul a avut ca scop contientizarea, sensibilizarea si informarea copiilor, dar si a parintilor din comunitate,in ceea ce priveste importanta sportului pentru o mai buna dezvoltare fizica armonioasa.
La sfarsitul activitatii,toti copiii de la Scoala Gimnaziala Tintea au primit dulciuri din partea primarului Marius Ioan Constantin cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Sursa foto: facebook Casa de Cultura Baicoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134