"Mărţişoare muzicale", spectacol al Orchestrei de folclor "Flacăra Prahovei" a Filarmonicii "Paul Constantinescu"

03 Mar 2018 11:54
"Mărţişoare muzicale", spectacol al Orchestrei de folclor "Flacăra Prahovei" a Filarmonicii "Paul Constantinescu"
Orchestra de folclor "Flacăra Prahovei" a Filarmonicii "Paul Constantinescu" vă invită miercuri, 7 martie, la spectacolul "Mărţişoare muzicale", o reprezentaţie completă şi complexă. Pe scenă vor urca nu mai puţin de 100 de artiști: orchestrele „Flacăra Prahovei” și „Doina Gorjului”, treizeci de dansatori și paisprezece soliști, iar concertul este inclus în Proiectul „România 100 - Sărbătorim împreună”. Spectacolul va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor, va începe la ora 19.00 şi va fi prezentat de Violeta Barac – Visarion.
Vă vor încânta cu măiestria și talentul lor îndrăgiții soliști ai Filarmonicii noastre - Adriana Deaconu, Gelu Voicu, Traian Frîncu și Gigi Stoica, alături de o serie de invitați de asemenea foarte apreciați de publicul iubitor de folclor - Maria Loga, Roberta Crintea, Georgiana Bârsac, Alexandra Bleaje, Natalia Gorjanu, Roxana Croitoru, Claudia Torop, Irina Birău, Ion Drăgan și Marian Medregoniu.
Așa cum v-a obișnuit, Orchestra "Flacăra Prahovei" condusă de Marian Dovîncă a pregătit un program amplu și divers, din care nu vor lipsi reprezentațiile pline de voie-bună ale instrumentiștilor Romeo Văduva (nai), Vasile Vasile (acordeon), Nicoleta Tudorache (ţambal), Sergiu Băluțel (clarinet) și Costel Anton (clarinet).
Biletele sunt disponibile atât online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/concert-extraordinar-mart…/ cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 30 de lei - întreg, 20 lei - pensionar și 15 lei - elev și student.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092