"Mărţişoare muzicale", spectacol al Orchestrei de folclor "Flacăra Prahovei" a Filarmonicii "Paul Constantinescu"

03 Mar 2018 11:54
"Mărţişoare muzicale", spectacol al Orchestrei de folclor "Flacăra Prahovei" a Filarmonicii "Paul Constantinescu"
Orchestra de folclor "Flacăra Prahovei" a Filarmonicii "Paul Constantinescu" vă invită miercuri, 7 martie, la spectacolul "Mărţişoare muzicale", o reprezentaţie completă şi complexă. Pe scenă vor urca nu mai puţin de 100 de artiști: orchestrele „Flacăra Prahovei” și „Doina Gorjului”, treizeci de dansatori și paisprezece soliști, iar concertul este inclus în Proiectul „România 100 - Sărbătorim împreună”. Spectacolul va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor, va începe la ora 19.00 şi va fi prezentat de Violeta Barac – Visarion.
Vă vor încânta cu măiestria și talentul lor îndrăgiții soliști ai Filarmonicii noastre - Adriana Deaconu, Gelu Voicu, Traian Frîncu și Gigi Stoica, alături de o serie de invitați de asemenea foarte apreciați de publicul iubitor de folclor - Maria Loga, Roberta Crintea, Georgiana Bârsac, Alexandra Bleaje, Natalia Gorjanu, Roxana Croitoru, Claudia Torop, Irina Birău, Ion Drăgan și Marian Medregoniu.
Așa cum v-a obișnuit, Orchestra "Flacăra Prahovei" condusă de Marian Dovîncă a pregătit un program amplu și divers, din care nu vor lipsi reprezentațiile pline de voie-bună ale instrumentiștilor Romeo Văduva (nai), Vasile Vasile (acordeon), Nicoleta Tudorache (ţambal), Sergiu Băluțel (clarinet) și Costel Anton (clarinet).
Biletele sunt disponibile atât online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/concert-extraordinar-mart…/ cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 30 de lei - întreg, 20 lei - pensionar și 15 lei - elev și student.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434