Măsuri inedite pentru cei care sunt certați cu bunul simț

09 Jul 2017 09:26
Măsuri inedite luate de administrația din Vălenii de Munte. Primăria a decis amplasarea unor camere de luat vederi astfel încât să fie depistați cei care transformă albia râului Teleajen în groapă de gunoi.
" Cu toții ne declarăm iubitori ai naturii, dar deseori "uităm" că ea poate fi protejată și conservată doar prin respectarea normelor privind depozitarea gunoiului de orice fel. În urma numeroaselor sesizări ale cetățenilor din cartierul Tabaci, din Vălenii de Munte, privind depozitări ilegale de gunoaie pe malul Teleajanului, primăria a decis amplasarea de camere de luat vederi la intersecțiile străzilor care duc spre malul apei. Astfel vor putea fi mai ușor identificați și sancționați cei care "uită"! În speranța că vom putea utiliza malurile râului doar pentru activități de relaxare și plimbare vă îndemn, din nou, să prețuim "colțul de Rai" in care trăim și să informăm cât mai multe persoane!", a scris deputatul Andrei Nicolae, pe Facebook.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000