Măsuri inedite pentru cei care sunt certați cu bunul simț

09 Jul 2017 09:26
Măsuri inedite luate de administrația din Vălenii de Munte. Primăria a decis amplasarea unor camere de luat vederi astfel încât să fie depistați cei care transformă albia râului Teleajen în groapă de gunoi.
" Cu toții ne declarăm iubitori ai naturii, dar deseori "uităm" că ea poate fi protejată și conservată doar prin respectarea normelor privind depozitarea gunoiului de orice fel. În urma numeroaselor sesizări ale cetățenilor din cartierul Tabaci, din Vălenii de Munte, privind depozitări ilegale de gunoaie pe malul Teleajanului, primăria a decis amplasarea de camere de luat vederi la intersecțiile străzilor care duc spre malul apei. Astfel vor putea fi mai ușor identificați și sancționați cei care "uită"! În speranța că vom putea utiliza malurile râului doar pentru activități de relaxare și plimbare vă îndemn, din nou, să prețuim "colțul de Rai" in care trăim și să informăm cât mai multe persoane!", a scris deputatul Andrei Nicolae, pe Facebook.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8725 -0.0011
USD Dolarul SUA 4.0024 -0.0202
GBP Lira sterlina 5.3819 -0.0149
CHF Francul elvetian 4.4931 -0.0097
XAU Gramul de aur 236.6932 -1.2638