Masuri luate de Prefectura Prahova pentru evitarea aglomeratiei la examenul pentru obtinerea permisului de conducere

28 Nov 2017 16:28
Masuri luate de Prefectura Prahova pentru evitarea aglomeratiei la examenul pentru obtinerea permisului de conducere
Avand in vedere cresterea continua a solicitarilor privind examenul pentru obtinerea permisului de conducere, pentru evitarea aglomeratiei si eficientizarea activitatii desfasurate de lucratorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Prahova la punctul de lucru situat pe Soseaua Vestului nr. 19, din municipiul Ploiesti, („Sala de Examinare”), conducerea Institutiei Prefectului Judetul Prahova a luat urmatoarele decizii:

- Candidatii aflati la prima examinare se vor prezenta in vederea verificarii dosarului de examen, preluarii imaginii faciale, inregistrarii in aplicatia informatica de examinare si sustinerea probei teoretice in zilele de luni, marti, miercuri, joi, vineri, intre orele 08.30 – 14.30. Accesul in sala de examen se va desfasura pe serii dupa cum urmeaza: 08.30 – 10.30, 10.30 – 12.30, 13.00 – 14.30;

- Reprogramarile pentru sustinerea probei practice si examinarea candidatilor care au fost declarati „respins” la proba teoretica, se vor efectua in zilele de luni, marti, miercuri, joi, vineri, intre orele 14.30 – 16.30.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476