Măsuri M.A.I. pentru întărirea siguranței cetățenilor: patrule mai multe pe stradă și acțiuni preventive desfășurate de Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane

05 Aug 2019 11:27
Măsuri M.A.I. pentru întărirea siguranței cetățenilor: patrule mai multe pe stradă și acțiuni preventive desfășurate de Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane
Potrivit M.A.I, a avut loc o ședință operativă a vicepremierului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministrul afacerilor interne, interimar, Mihai-Viorel FIFOR cu inspectorii șefi din teritoriu.
Ministrul afacerilor interne a fixat o serie de obiective pe termen scurt care privesc întărirea siguranței cetățenilor.

" Astfel, în perioada imediat următoare, vor continua acțiunile pe linia transportului ilicit de persoane, activități începute săptămâna trecută și ale căror rezultate încep să apară. Va fi sporită prezența în stradă a polițiștilor și jandarmilor prin creșterea numărului de patrule mixte, se vor intensifica acțiunile preventive desfășurate de Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și se vor lua măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere a frontierei", arată M.A.I., într-un comunicat de presă.

De asemenea, ministrul Mihai-Viorel FIFOR a solicitat inspectorilor șefi să se implice mai mult în misiunile din această perioadă și să dispună măsuri ferme față de orice încălcare a conduitei profesionale a propriilor angajați.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677