Masuri pentru focarele de pestă porcină africană confirmate in Prahova

13 Jan 2020 17:02
Masuri pentru focarele de pestă porcină africană confirmate in Prahova
Comunicat de presa Prefectura Prahova: Domnul Cristian Ionescu, prefectul județului Prahova, a convocat astăzi, 13.01.2020, o ședință extraordinară a Centrului local de combatere a bolilor Prahova, dar și una a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova.

În cadrul ședinței de CJSU au fost aprobate două hotărâri cu privire la Planul de activități al CJSU Prahova în anul 2020, respectiv Regulamentul de organizare și funcționare al CJSU Prahova în anul 2020.

În cadrul ședinței de CLCB, membrii au luat act și au aprobat măsurile ce se impun în cazul mai multor focare de pestă porcină africană (PPA), confirmate prin analize de către DSVSA Prahova și IDSA București, după cum urmează:

-un caz de PPA la un mistreț pe fondul de vânătoare 12 Râfov
-patru cazuri de PPA la mistreți, pe fondul de vânătoare 36 Cosmina
-un focar de PPA la un porc domestic din gospodăria unui cetățean din comuna Puchenii Mari, sat Odăile

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342