Medalii de aur pentru sportivele CSM Ploiești la Cupa României la Box

08 Mar 2021 09:25
Medalii de aur pentru sportivele CSM Ploiești la Cupa României la Box
Livia Botică și Isabel Pîrvu au câștigat, din nou, Cupa României la box! Competiția s-a desfășurat la Sibiu, week-endul trecut.
"Antrenorul coordonator Titi Tudor și antrenorul Adrian Pîrlogea au înscris în competiție găzduită de Sala "Transilvania" nu mai puțin de 9 sportive, iar cinci dintre acestea au urcat pe podium, Livia Botică și Isabel Pîrvu reușind să repete performanța de anul trecut, când câștigau, la Buzău, Cupa României, iar Beatrice Căldărariu, Ioana Voicu și Denisa Șoptereanu să intre în posesia medaliilor de bronz", au transmis reprezentanții CSM Ploiești.
Livia Botică a confirmat performanțele realizate anul trecut la junioare (Cupa României, campioană națională și campioană europeană la "+80 kg") și a debutat în forță în 2021, câștigând Cupa României chiar dacă a urcat la "tineret". O certitudine a devenit și Isabel Gabriela Pîrvu, care a câștigat din nou Cupa României la junioare, în limitele categoriei "60 kg".
"Sunt foarte mulțumit de bilanțul realizat, pentru că ne pregătim în condiții de pandemie și avem mari probleme în a organiza meciuri de pregătire. Iar fără jocuri de verificare, este foarte greu la box! Din fericire, fetele care porneau favorite au confirmat, iar alte trei-patru sportive vin tare din urmă, motiv pentru care ne gândim să dezvoltăm boxul feminin în Ploiești și, poate, la anul să organizăm Campionatul Național feminin", a declarat coordonatorul secției de box a clubului, Titi Tudor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677