Melescanu: Candidații Partidului Forța Națională vor decide dacă vor merge singuri în alegerile locale

17 Mar 2020 14:58
Melescanu: Candidații Partidului Forța Națională vor decide dacă vor merge singuri în alegerile locale
Sedința Delegației Permanente a Partidului Forța Națională, care s-a concentrat pe pregătirea organizațiilor din teritoriu pentru alegerile locale, a avut loc luna trecuta. Conform unui comunicat de presa, la finalul întâlnirii, președintele interimar al Partidului Forța Națională, dl. Teodor Meleșcanu, a susținut scurte declarații de presă:

"Am primit de la 34 de județe propuneri de candidați. Dorim foarte mult ca acești candidați să hotărască dacă merg singuri în alegerile locale sau dacă doresc să participe împreună cu partenerul nostru PSD sau cu alte formațiuni politice în această cursă electorală. Drept urmare, fiecare organizatie județeană are dreptul să opteze dacă merge singură sau în parteneriat cu altă formațiune. Vom avea candidați pentru primării și pentru consilii locale.
Delegația Permanentă a discutat și manifestul politic pe care Forța Națională îl propune pentru alegeri, manifest care are la bază patriotismul, respectarea românilor, relansarea agriculturii, sprijinirea capitalului românesc, reindustrializarea României, protecția mediului, societatea digitală.
Cu toții suntem preocupați să ne prezentăm într-o formă foarte bună la alegerile care se apropie, dar și să dezvoltăm Forța Națională, cât mai rapid, într-o formațiune politică importantă", a mai afirmat președintele interimar Teodor Meleșcanu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677