Mergi la "Sinaia pe bicicletă", în zilele de 19 și 20 august

18 Aug 2017 16:47
Mergi la "Sinaia pe bicicletă", în zilele de 19 și 20 august
Dacă ai poftă de aer curat și o tură cu bicicleta, atunci Sinaia este locul unde trebuie să fii în weekend. Sâmbătă 19 și duminică 20 august, te așteptăm să te înscrii gratuit la “Sinaia pe bicicletă”, în fața primăriei de la ora 09.00 până la 10.00. Ajuns la cea de-a III-a ediție, evenimentul organizat de Primăria Orașului Sinaia în parteneriat cu Asociația “Adevărații VeloPrieteni”, își propune să promoveze traseele urbane de bicicletă și frumusețea unor locuri deosebite.

“Îmi doresc ca Sinaia să devină stațiunea în care natura și omul să fie în armonie.
Bicicleta este mijlocul ideal de a te bucura de libertatea mișcării.
Prin acest tip de evenimente arătăm cum poți avea acces către toate punctele de atracție fără a polua mediul. În anii următori sper ca sinaienii să folosească acest mijloc de deplasare iar turiștii să își lase mașiniile în parcări și să le urmeze exemplul.”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Toți cei care vor să pedaleze, pot descoperi sau redescoperi Sinaia, sâmbătă între orele 10.00 – 15.00 când va avea loc o primă tură prin stațiune, dar și offroad pe Calea Codrului. Duminică, participanții de toate vârstele, vor porni la vânătoarea de indicii și comori iar în timpul căutărilor vor admira locuri emblematice, adevărate atracții turistice.
Traseele puse la dispoziție pentru bicicliști în aceste ture de cicloturism, sunt de dificultate medie cu porțiuni offroad dar și șerpuind pe străduțe,printre clădiri cu încărcătură istorică.
Distracția și premiile sunt garantate tuturor participanților.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791