Mesaj Poliția Prahova: "Și tu poți deveni polițist!"

02 Nov 2017 12:19
Mesaj Poliția Prahova: "Și tu poți deveni polițist!"
În luna ianuarie 2018 va avea loc un nou concurs de admitere la școlile de poliție Câmpina și Cluj-Napoca. Tematica și bibliografia au fost postate pe site-ul Poliției Române, la secțiunea Carieră.
Înscrierile se fac până pe 5 decembrie 2017, la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul candidaților.

În perioada 13 " 21 ianuarie 2018, Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina și Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an.

Sunt scoase la concurs 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități) la școala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, toți cei interesați se pot înscrie la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Puteți găsi toate condițiile pe care trebuie să le îndepliniți, tematica, bibiografia, actele necesare la înscriere și alte informați utile aici: https://politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018

De asemenea, informații pot fi găsite și pe pagina noastră de Facebook - Facebook.com/PolitiaRomana - www.politiaromana.ro

Informații utile:
- Deciziile medicale le iau medicii din unitățile MAI, după consultarea candidatului.
- Școala de agenți de poliție este școală postliceală. Așadar nu are legătură cu urmarea cursurilor unei facultăți, cu mențiunea că la școala de agenți de poliție este necesară prezența zilnică.
- Informații despre probele sportive vor fi publicate în timp util.
- Avizul psihologic este valabil 6 luni. Fișa medicală este valabilă 180 de zile, cu mențiunea că este necesar să fie verificată de medicul de la unitatea de recrutare.
- Conform prevederilor legale, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat.
- Candidatul trebuie să fi obținut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puțin 9,00, cu excepția candidaților care au absolvit instituții de învățământ de nivel liceal în state membre ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului.
- Nu există limită superioară de vârstă. Candidații trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concursul de admitere.
- Conform prevederilor legale, candidații trebuie să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară.
- Candidații trebuie să aibă înălțimea de minimum 1,70 m. bărbații și 1,65 m. femeile.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731