Mesajul candidatului PMP Ioan Pițigoi

04 Dec 2020 12:33
La comanda PMP/CUI MF: 11200012
Canditatul PMP Prahova la Senat, Ioan Pițigoi, a transmis un mesaj prahovenilor:
”Dragi prieteni,
Duminică avem de făcut două alegeri importante. Prima se numește „dacă alegem”, a doua, „pe cine alegem”.
„Dacă alegem”, adică dacă ne vom prezenta la urne, înseamnă să învingem lehamitea de politică și de politicieni (perfect justificată, de altfel!), teama și neîncrederea generate de ceea ce ni se întâmplă în această perioadă grea. Eu spun că merită să le învingem și să ne prezentăm la urne, pentru că viitorul României trebuie hotărât de fiecare dintre noi.
„Pe cine alegem” înseamnă să le acordăm încrederea celor care răspund cel mai bine nevoilor și așteptărilor noastre. Puteți să vă dați votul unui așa-zis partid mare, de la care știți deja ce așteptări aveți.
Sau puteți să dați o șansă unei echipe formate numai din prahoveni ca voi, care vă ascultă și care vă prețuiesc cu adevărat, care sunt mereu alături de voi, pentru că nu uită niciodată că funcția publică pe care o ocupă este o slujbă temporară, în care au fost angajați de miile de oameni care au încredere în ei. Aceasta este echipa noastră, a PMP-Prahova.
O echipă care, în ultimele luni, a vorbit cu mii de prahoveni, cărora le înțelege îngrijorarea și revolta pe modul în care este gestionată această criză de către autorități și pe nedreptățile din societate care, astăzi, se simt mult mai puternic. Și nu doar că le înțelegem supărările oamenilor, ci vom face tot ceea depinde de noi pentru a îndrepta lucrurile. În țară, în județ și în fiecare localitate prahoveană.
Vă invit să veniți duminică la vot și să alegeți poziția 1 de pe buletinele de vot, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat.
Pentru că suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine.
Pentru că, împreună, putem mișca România către un viitor mai bun”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366