Mesajul lui Iulian Dumitrescu, noul presedinte al Consiliului Judetean Prahova

28 Sep 2020 13:04
Mesajul lui Iulian Dumitrescu, noul presedinte al Consiliului Judetean Prahova
Iulian Dumitrescu este noul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, potrivit rezultatelor partiale. Acesta le-a multumit alegatorilor, dar l-a felicitat si pe Andrei Volosevici, dupa victoria la Primaria Ploiesti.

"Le mulțumesc prahovenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o mie și Alianței PNL - USR - PLUS. Această victorie muncită înseamnă o schimbare profundă în bine a județului nostru.
După 20 de ani, împreună, am reușit să eliberăm Prahova de PSD.
Votul cetățenilor județului ne obligă să punem în practică programul de guvernare "Prahova pe Primul Loc". Ei și-au făcut datoria, au spus "Adio, PSD", așa cum i-am rugat. Acum, a venit rândul nostru, al politicienilor aleși în funcții publice, să ne respectăm promisiunile. Vă asigur că vom face tot ce e nevoie pentru ca Prahova să devină cel mai dezvoltat și mai puternic județ al României.
Îl felicit pe Andrei Volosevici pentru revenirea pe funcția de primar al Municipiului Ploiești, dar și pe ceilalți 56 de primarii liberali din județ pentru victoria în alegeri. Am reușit, împreună, să facem din Prahova un județ liberal. În următorii patru ani, în echipă, vom rezolva problemele de infrastructură din fiecare localitate, vom îmbunătăți calitatea serviciilor publice și îi vom ajuta pe prahoveni să trăiască mai bine și să câștige mai mult.
Mă bucură și victoria PNL de la nivel național. Sunt convins că ea va fi confirmată și la alegerile parlamentare. România are nevoie de administrație liberală atât la nivel central, cât și la nivel local.", a scris Iulian Dumitrescu pe contul sau oficial de facebook.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677