Mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene

20 Jul 2017 12:44
Mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene
Componenta de Aviație a Ministerului Afacerilor Interne constituie, pentru majoritatea românilor, un simbol al speranței și siguranței, urmare firească a unei activități continue în care curajul și profesionalismul colegilor noștri au fost puse, dincolo de orice risc, în slujba cetățeanului.

Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene rămâne, dincolo de simbolistica istorică, reperul evoluției instituționale, al transformării și adaptării acestei structuri de elită a Ministerului Afacerilor Interne în raport cu solicitările reale ale societății.

Sărbătoarea aviatorilor este și un moment de comemorare a sacrificiului eroilor aerului care si-au pierdut viața în misiuni. Tăria de caracter și abnegația lor sunt principii morale de urmat pentru generațiile următoare.

Ziua Aviației Române este, totodată, momentul solemn dedicat profesioniștilor care aduc plusvaloare instituției din care fac parte. Cred în fiecare dintre cei care își fac datoria cu responsabilitate și în lideri cu viziune care să asigure progresul și evoluția organizației din care fac parte. Cred în seriozitate și integritate!

Am deplină încredere că structurile de aviație ale Ministerului Afacerilor Interne își vor face datoria cu același curaj și devotament și pe viitor. Vă admir și vă susțin în nobila dumneavoastră misiune!

La mulți ani! Cer senin!

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE

CARMEN DANIELA DAN

Sursa foto: http://www.mediafax.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000