Mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene

20 Jul 2017 12:44
Mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene
Componenta de Aviație a Ministerului Afacerilor Interne constituie, pentru majoritatea românilor, un simbol al speranței și siguranței, urmare firească a unei activități continue în care curajul și profesionalismul colegilor noștri au fost puse, dincolo de orice risc, în slujba cetățeanului.

Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene rămâne, dincolo de simbolistica istorică, reperul evoluției instituționale, al transformării și adaptării acestei structuri de elită a Ministerului Afacerilor Interne în raport cu solicitările reale ale societății.

Sărbătoarea aviatorilor este și un moment de comemorare a sacrificiului eroilor aerului care si-au pierdut viața în misiuni. Tăria de caracter și abnegația lor sunt principii morale de urmat pentru generațiile următoare.

Ziua Aviației Române este, totodată, momentul solemn dedicat profesioniștilor care aduc plusvaloare instituției din care fac parte. Cred în fiecare dintre cei care își fac datoria cu responsabilitate și în lideri cu viziune care să asigure progresul și evoluția organizației din care fac parte. Cred în seriozitate și integritate!

Am deplină încredere că structurile de aviație ale Ministerului Afacerilor Interne își vor face datoria cu același curaj și devotament și pe viitor. Vă admir și vă susțin în nobila dumneavoastră misiune!

La mulți ani! Cer senin!

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE

CARMEN DANIELA DAN

Sursa foto: http://www.mediafax.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1874 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5137 0.0000
XAU Gramul de aur 251.0994 0.0000