Mesajul prefectului judetului Prahova, cu ocazia marcarii a 162 de ani de ani de la Unirea Principatelor Române

24 Jan 2021 11:03
Mesajul prefectului judetului Prahova, cu ocazia marcarii a 162 de ani de ani de la Unirea Principatelor Române
Primăria Municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti su organizat astazi în faţa sediului municipalităţii ploieştene din Piaţa Eroilor nr.1A o acţiune pentru a marca celebrarea a 162 de ani de ani de la Unirea Principatelor Române. La eveniment a participat si prefectul judetului Prahova, Cristian Ionescu, care a transmis urmatorul messj:

"Bună ziua,
Înfăptuirea Micii Uniri a fost un pas important și un act de curaj, dorit și așteptat de către toți românii. Astăzi, istoria celor 162 de ani ne demonstrează că doar uniți putem trece prin orice încercare, iar sentimentul solidarității ne leagă ori de câte ori suntem puși în fața unor grele încercări.
Am trecut împreună printr-un an extrem de greu, prin restricții care ne-au reorganizat viețile și am înțeles că doar printr-un efort comun ne putem recâștiga viețile normale.
Faptul că suntem astăzi aici, fie și într-un cadru restrâns, că putem aduce un cuvânt de mulțumire înaintașilor noștri, că rememorăm un an dificil, cum a fost 2020, că avem ocazia să le mulțumim din nou celor care au fost și sunt în prima linie, dar și faptul că avem șansa să punctăm planurile pentru viitorul apropiat reprezintă dovada că putem face față oricărei provocări.
Ne punem speranța în reușita campaniei de vaccinare, care ne poate reda bucuria de a-i îmbrățișa fără griji pe cei dragi, dar și în responsabilitatea tuturor de a respecta măsurile de protecție sanitară.
Să ramânem uniți pentru binele nostru al tuturor, pentru mândria și respectul urmașilor noștri!"

Sursa foto: Prefectura Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Liceele militare sunt singurele care formeaza mari oameni si caractere. Armata Romaniei are viitorul asigurat. Sunt mandru de voi.
Serios purtam masca Si voi aveti brasovu in scenariu rosu si tot lasati sa vina lumea la partie in hoteluri unde nu se respecta nimic pe week ..mic dejun peste 150 pax la 9 30 la hotel orizont predeal ..ce covid ce distantare .. Asa ca mai lasati ne cu sars cov ...inchideti selectiv dar lasati libera circulatie in zone rosii si hoteluri cu restaurant mall deschise ca acolo nu e covid ...
De 30 de ani, toți politicienii care s-au perindat prin funcția de ministru al transporturilor nu au mișcat un deget pentru această zonă. Suntem sufocați la propriu,mai ales in Bușteni, este infernal de circulat pe DN, chiar și în afară de weekend-uri. Le-aș da tuturor ticăloșilor de miniștri - domiciliu forțat în Bușteni.😡. Nu mai cred în promisiuni.
Va rog frumos. Este program Sâmbătă in un centru ptr.plata taxei si impozite?
in perioada 04.02.2021-07.02.2021 functioneaza patinoarul din sinaia?
Curs valutar
EUR Euro 4.8831 0.0047
USD Dolarul SUA 4.0924 0.0421
GBP Lira sterlina 5.6478 0.0041
CHF Francul elvetian 4.4065 0.0185
XAU Gramul de aur 223.0612 -0.1437