Mesajul transmis ploieștenilor de Adrian Dobre, după încheierea mandatului de primar

27 Oct 2020 18:39
Mesajul transmis ploieștenilor de Adrian Dobre, după încheierea mandatului de primar
Adrian Dobre, după încheierea mandatului de primar, a transmis un mesaj ploieștenilor prin care mulțumește pentru susținere și spune că "au fost 4 ani grei, dar frumoși și buni", atrăgând atenția și că a "cheltuit banul public cu grijă și chibzuință".
Redăm inregral mesajul:
"Dragi ploieșteni,
Mandatul meu de primar al Municipiului Ploiești s-a încheiat azi și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere și înțelegere.
Au fost 4 ani grei, dar frumoși și buni. Am găsit o Primărie "paralizată", cu multe datorii și probleme, fără proiecte și fără viziune.
Am reușit însă, ca pe parcursul mandatului meu, să creez un ecosistem care a făcut ca lucrurile să funcționeze corect, într-un cadru exclusiv instituțional. Am dat funcționarului public statutul de care avea și are nevoie, cel al integrității morale și profesionale, pentru ca actul decizional individual și colectiv să fie corect și imparțial, lipsit de subiectivismul voluntar. Ceea ce e foarte mult, având în vedere trecutul primăriei noastre.
Doar așa am putut ca, după 4 ani, să pornim proiecte noi și altele uitate și să aducem la Ploiești finanțări europene în valoare de 200 de milioane de euro pentru infrastructură, mobilitate și educație, proiecte extrem de necesare orașului, care se vor cuantifica vizual în următorii 2 ani.
Am cheltuit banul public cu grijă și chibzuință.
Orașul nostru are încă probleme, iar dezvoltarea lui depinde foarte mult de viziunea pe termen lung a celor care îl vor conduce, dar și mai important, de implicarea fiecăruia dintre noi.
Eu voi continua să fiu alături de ploieșteni, să susțin proiectele și schimbarea în bine a orașului.
Mi-am dorit un mandat corect, care la final să aibă mai multe răspunsuri decât întrebări. Și cred c-am izbutit.
Pentru a avea o imagine exactă a mandatului meu puteți vizualiza mai jos o scurtă prezentare cu principalele realizări din acești 4 ani.
Vă mulțumesc", a scris Adrian Dobre.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677