Mesajul transmis ploieștenilor de Adrian Dobre, după încheierea mandatului de primar

27 Oct 2020 18:39
Mesajul transmis ploieștenilor de Adrian Dobre, după încheierea mandatului de primar
Adrian Dobre, după încheierea mandatului de primar, a transmis un mesaj ploieștenilor prin care mulțumește pentru susținere și spune că ”au fost 4 ani grei, dar frumoși și buni”, atrăgând atenția și că a ”cheltuit banul public cu grijă și chibzuință”.
Redăm inregral mesajul:
”Dragi ploieșteni,
Mandatul meu de primar al Municipiului Ploiești s-a încheiat azi și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere și înțelegere.
Au fost 4 ani grei, dar frumoși și buni. Am găsit o Primărie “paralizată”, cu multe datorii și probleme, fără proiecte și fără viziune.
Am reușit însă, ca pe parcursul mandatului meu, să creez un ecosistem care a făcut ca lucrurile să funcționeze corect, într-un cadru exclusiv instituțional. Am dat funcționarului public statutul de care avea și are nevoie, cel al integrității morale și profesionale, pentru ca actul decizional individual și colectiv să fie corect și imparțial, lipsit de subiectivismul voluntar. Ceea ce e foarte mult, având în vedere trecutul primăriei noastre.
Doar așa am putut ca, după 4 ani, să pornim proiecte noi și altele uitate și să aducem la Ploiești finanțări europene în valoare de 200 de milioane de euro pentru infrastructură, mobilitate și educație, proiecte extrem de necesare orașului, care se vor cuantifica vizual în următorii 2 ani.
Am cheltuit banul public cu grijă și chibzuință.
Orașul nostru are încă probleme, iar dezvoltarea lui depinde foarte mult de viziunea pe termen lung a celor care îl vor conduce, dar și mai important, de implicarea fiecăruia dintre noi.
Eu voi continua să fiu alături de ploieșteni, să susțin proiectele și schimbarea în bine a orașului.
Mi-am dorit un mandat corect, care la final să aibă mai multe răspunsuri decât întrebări. Și cred c-am izbutit.
Pentru a avea o imagine exactă a mandatului meu puteți vizualiza mai jos o scurtă prezentare cu principalele realizări din acești 4 ani.
Vă mulțumesc”, a scris Adrian Dobre.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634