Metoda *Accidentul* a făcut noi victime/Percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni

22 May 2020 13:59
Metoda *Accidentul* a făcut noi victime/Percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni
Trei percheziții au fost organizate astăzi, în Ploiești și Călărași, de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, cu sprijinul colegilor din Călărași. Descinderile au avut loc la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune prin metoda *Accidentul*.
Din cercetări a rezultat faptul că, de la începutul acestui an și până în prezent, persoanele bănuite ar fi săvârșit 6 infracțiuni de înșelăciune.
*Acestea ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le telefonic și spunându-le că o rudă apropiată este vinovată de producerea unui accident rutier grav, iar pentru înlăturarea consecințelor penale, precum și sub pretextul acoperirii costurilor serviciilor medicale, ar fi solicitat diverse sume de bani care erau ridicate de complici.
De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum sume de bani, înscrisuri, telefoane mobile și bijuterii*, arată IJP Prahova.
Două persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 100.000 de lei.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0000
XAU Gramul de aur 245.7662 0.0000