Metoda *Accidentul* a făcut noi victime/Percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni

22 May 2020 13:59
Metoda *Accidentul* a făcut noi victime/Percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni
Trei percheziții au fost organizate astăzi, în Ploiești și Călărași, de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, cu sprijinul colegilor din Călărași. Descinderile au avut loc la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune prin metoda *Accidentul*.
Din cercetări a rezultat faptul că, de la începutul acestui an și până în prezent, persoanele bănuite ar fi săvârșit 6 infracțiuni de înșelăciune.
*Acestea ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le telefonic și spunându-le că o rudă apropiată este vinovată de producerea unui accident rutier grav, iar pentru înlăturarea consecințelor penale, precum și sub pretextul acoperirii costurilor serviciilor medicale, ar fi solicitat diverse sume de bani care erau ridicate de complici.
De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum sume de bani, înscrisuri, telefoane mobile și bijuterii*, arată IJP Prahova.
Două persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 100.000 de lei.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000