Microbuz lovit de TIR, pe DN72. Trei barbati au ajuns la spital. Trafic dirijat in zona

12 Jul 2019 19:15
Microbuz lovit de TIR, pe DN72. Trei barbati au ajuns la spital. Trafic dirijat in zona
Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe DN72 în zona unui parc industrial, in care au fost implicate un microbuz cu 8 pasageri si un TIR. Potrivit Poliției Prahova, din primele verificări se pare că turismul ar fi ieșit din incinta parcului industrial și a intenționat să efectueze manevra de viraj stânga către Ploiești, moment în care a fost lovit de ansamblul de vehicule, în partea lateral stânga, TIR care se deplasa, regulamentar, pe direcția Ploiești către Târgoviște.
In accident au fost implicate 10 persoane, dintre care 5 asistate medical si 3 transportate la UPU. Conform Ambulantei Prahova, este vorba despre trei barbati de 38, 61 si 51 de ani cu diverse traumatisme.
Conducătorul tirului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.
Conducătorul turismului nu a putut fi testat din cauza vătămărilor suferite( posibil să fie rănit grav).

UPDATE: A fost testat și conducătorul auto al turismului, rezultat fiind 0,00mg/l.

Surs foto: Politia Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511