Micul bancher al anului va fi desemnat astazi dintr-un număr de 123 de elevi

04 May 2018 09:43
Micul bancher al anului va fi desemnat astazi dintr-un număr de 123 de elevi
Micul bancher al anului va fi desemnat vineri, 4 mai, când va avea loc, la Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” din București, faza națională a celei de a V-a ediții a Concursului Național de Educație Financiară „Olimpiada Micilor Bancheri”.

La etapa finală vor participa 123 de elevi, 50 de cadre didactice coordonatoare și 11 membri ai juriului care vor stabili câștigătorii. Va fi prezentă și o echipă de elevi din Chișinău, acesta fiind primul an în care proiectul s-a desfășurat și în Republica Moldova. La ediția din 2018 a olimpiadei s-au înscris 4.000 de elevi din 34 de județe si din Capitală, reprezentând aproximativ 10% din numărul total al elevilor din ciclul primar care studiază opționalul de Educație financiară.

La fel ca anul trecut, câștigătorii competiției vor fi răsplătiți cu premii și diplome în semn de recunoaștere a eforturilor pe care elevii și dascălii le depun suplimentar, la clasă și în context extrașcolar.

„Olimpiada Micilor Bancheri” este organizată de către Asociația pentru Promovarea Performanței în Educație (APPE) în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) și ISJ Prahova, în baza protocolului de colaborare între părți, fiind înscrisă în Calendarul Activităților Educaționale Naționale (CAEN) 2018 aprobat de MEN.

Sursa foto: http://www.comunic.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237