MIHAELA RADULESCU VREA SA ... "ZBOARE"

15 Apr 2015 15:18
Mihaela Radulescu este mare amatoare de sporturi periculoase. Mai nou, vedeta din Monaco vrea sa invete sa piloteze elicoptere. A facut aceasta destanuire pe pagina sa de facebook: "Cand voi fi mare, o sa ma fac pilot de elicopter. Am visat sa pilotez....orice zboara de cand eram copil si ma plimba bunica-miu cu avioane utilitare, pe la Bacau - fusese pilot militar - uite ca am ajuns in punctul in care pot sa ...incerc. Da' stiti de ce ? Pentru ca pot :))) Pentru ca vreau. Pentru ca mi se pare senzational sa fii din nou in clasa intai, in orice domeniu. Pentru ca nu e imposibil, chiar daca trebuie sa am rabdare vreun an, caci nu am timp decat.... pe sarite.... Asta-mi place cel mai mult la viata mea - ca pot sa deschid sertare pline de vise si sa aleg de acolo ce vreau musai sa incapa in aceasta viata, fara sa mai tot jelesc despre cat de tare mi-as fi dorit sa fac asta sau aia.... Vreau sa zbor, ....invat sa zbor.
Ideea e ca daca vrei foarte tare ceva, banuiesc ca stii ca n-ajunge doar sa te rogi, sa te echipezi, sa-ti faci selfie-uri sau sa vorbesti prea mult despre asta - trebuie sa vrei pe bune, invatand, de la zero, TOT. Asta fac de cateva luni, nu de ieri si am zis ca e momentul sa va zgandaresc si pe voi, dragi prieteni. Sa va imping catre sertarele voastre cu vise. Daca au ruginit, e si mai clar ca trebuie sa le deschideti cu orice risc"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677