Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova: “Nu vom primi în USR oameni care, cel puțin în ultimii doi-trei ani, au fost în partidele care au atacat statul de drept”

09 Oct 2019 16:49
Reprezentanții USR Prahova au susținut, astăzi, o conferință de presă în cadrul căreia au prezentat conducerea filialei USR Prahova, aleasă recent pentru următorii doi ani, dar și programul noului Birou Județean al USR Prahova.

“Nu vrem să creștem cu orice preț. Dorim să avem oameni de calitate, nu cantitate. Și aș vrea să mai spun un mesaj foarte clar către membrii PSD, PMP, ALDE și către membrii altor partide: USR-ul nu este barca lor de salvare. Nu vom primi în USR oameni care, cel puțin în ultimii doi-trei ani, au fost în partidele care au atacat statul de drept. Am avut multe oferte, în special de la ALDE, de a veni cu întregi filiale la USR și mesajul a fost întotdeauna “nu”, a declarat în cadrul conferinței de presă Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova.

Conducerea filialei USR Prahova pentru următorii doi a fost aleasă pe 28 septembrie, iar membrii acesteia sunt:

Președinte: Mihai Polițeanu
Membri Biroul Județean:
1. George Marussi
2. Felix Bulearcă
3. Cristian Apostol
4. Adrian Rotaru
5. Costel Andreescu
6. Magdalena Trofin
7. Mihai Neagu
8. Magda Godeanu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359