Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova: “Nu vom primi în USR oameni care, cel puțin în ultimii doi-trei ani, au fost în partidele care au atacat statul de drept”

09 Oct 2019 16:49
Reprezentanții USR Prahova au susținut, astăzi, o conferință de presă în cadrul căreia au prezentat conducerea filialei USR Prahova, aleasă recent pentru următorii doi ani, dar și programul noului Birou Județean al USR Prahova.

“Nu vrem să creștem cu orice preț. Dorim să avem oameni de calitate, nu cantitate. Și aș vrea să mai spun un mesaj foarte clar către membrii PSD, PMP, ALDE și către membrii altor partide: USR-ul nu este barca lor de salvare. Nu vom primi în USR oameni care, cel puțin în ultimii doi-trei ani, au fost în partidele care au atacat statul de drept. Am avut multe oferte, în special de la ALDE, de a veni cu întregi filiale la USR și mesajul a fost întotdeauna “nu”, a declarat în cadrul conferinței de presă Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova.

Conducerea filialei USR Prahova pentru următorii doi a fost aleasă pe 28 septembrie, iar membrii acesteia sunt:

Președinte: Mihai Polițeanu
Membri Biroul Județean:
1. George Marussi
2. Felix Bulearcă
3. Cristian Apostol
4. Adrian Rotaru
5. Costel Andreescu
6. Magdalena Trofin
7. Mihai Neagu
8. Magda Godeanu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Il cunosteam . Il cheama Gigi si sta in cartierul Zamora. Mergeam des cu familia in Busteni. Avea probleme. Divort , sanatate si cred ca " s a rezolvat". Dumnezeu sa il ierte.
Jeguri proaste . Pentru o durere simpla un om , o familie va fi tarata prin tribunale .Va fi penalizat acel om ca a parasit locul accidentului si va primi pedeapsa cu suspendare daca nu are antecedente . Romanii nu stiu asta de imbecili ce sunt si traiesc pe alta planeta , comunista si jegoasa cu placerea de a-si face rau unul altuia . Acel om va fi patat toata viata , poate pierde si locul de munca pentru o asistenta proasta . . Nu mai aveti creiere deloc cacu sunt in telefoane si gadgeturi
Doresc programare pentru schimbare CI azi, 21.01.2020
se vede clar ca soferul nici nu a simtit ca prostul ala cu caruta a intrat ca tampitul in camion,vinovat e caruta suta la suta
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Curs valutar
EUR Euro 4.7798 0.0008
USD Dolarul SUA 4.3348 0.0247
GBP Lira sterlina 5.6747 0.0161
CHF Francul elvetian 4.4707 0.0220
XAU Gramul de aur 220.9342 5.5491