Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova: “Nu vom primi în USR oameni care, cel puțin în ultimii doi-trei ani, au fost în partidele care au atacat statul de drept”

09 Oct 2019 16:49
Reprezentanții USR Prahova au susținut, astăzi, o conferință de presă în cadrul căreia au prezentat conducerea filialei USR Prahova, aleasă recent pentru următorii doi ani, dar și programul noului Birou Județean al USR Prahova.

“Nu vrem să creștem cu orice preț. Dorim să avem oameni de calitate, nu cantitate. Și aș vrea să mai spun un mesaj foarte clar către membrii PSD, PMP, ALDE și către membrii altor partide: USR-ul nu este barca lor de salvare. Nu vom primi în USR oameni care, cel puțin în ultimii doi-trei ani, au fost în partidele care au atacat statul de drept. Am avut multe oferte, în special de la ALDE, de a veni cu întregi filiale la USR și mesajul a fost întotdeauna “nu”, a declarat în cadrul conferinței de presă Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova.

Conducerea filialei USR Prahova pentru următorii doi a fost aleasă pe 28 septembrie, iar membrii acesteia sunt:

Președinte: Mihai Polițeanu
Membri Biroul Județean:
1. George Marussi
2. Felix Bulearcă
3. Cristian Apostol
4. Adrian Rotaru
5. Costel Andreescu
6. Magdalena Trofin
7. Mihai Neagu
8. Magda Godeanu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cat costă la aceasta gradinita pentru un copil ?
Nu mi se pare că ar fi o activitate prea intensă,, ultima oară când am ajuns acolo, acum trei luni,arata cam la fel!
Buna ziua.Doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate elevi ai scolii gimnaziale,sat Marginenii de Jos-Prahova,deoarece multi copii din acest sat provin din familii nevoiase,sunt de etnie roma si nu isi pot permite( unii) sa mearga in nicio excursie.Sunt dornici sa cunoasca locuri si lucruri noi,dar,din pacate nu isi pot permite! Multumim!
Doresc sa vizitez muzeul iluziilor, împreună cu soțul și cei doi copii.
Școala primară Moara Domnească ,vreau sa castige
Curs valutar
EUR Euro 4.7556 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2732 0.0013
GBP Lira sterlina 5.5125 -0.0153
CHF Francul elvetian 4.3243 0.0241
XAU Gramul de aur 204.4044 0.4637