Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova: “Nu vom primi în USR oameni care, cel puțin în ultimii doi-trei ani, au fost în partidele care au atacat statul de drept”

09 Oct 2019 16:49
Reprezentanții USR Prahova au susținut, astăzi, o conferință de presă în cadrul căreia au prezentat conducerea filialei USR Prahova, aleasă recent pentru următorii doi ani, dar și programul noului Birou Județean al USR Prahova.

“Nu vrem să creștem cu orice preț. Dorim să avem oameni de calitate, nu cantitate. Și aș vrea să mai spun un mesaj foarte clar către membrii PSD, PMP, ALDE și către membrii altor partide: USR-ul nu este barca lor de salvare. Nu vom primi în USR oameni care, cel puțin în ultimii doi-trei ani, au fost în partidele care au atacat statul de drept. Am avut multe oferte, în special de la ALDE, de a veni cu întregi filiale la USR și mesajul a fost întotdeauna “nu”, a declarat în cadrul conferinței de presă Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova.

Conducerea filialei USR Prahova pentru următorii doi a fost aleasă pe 28 septembrie, iar membrii acesteia sunt:

Președinte: Mihai Polițeanu
Membri Biroul Județean:
1. George Marussi
2. Felix Bulearcă
3. Cristian Apostol
4. Adrian Rotaru
5. Costel Andreescu
6. Magdalena Trofin
7. Mihai Neagu
8. Magda Godeanu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
https://youtu.be/sRwoexMXbvE
https://youtu.be/sRwoexMXbvE videoclip
Mai bine le scoateti voucherele si asa le da pe munca de la privat Si ati nenorocit turismu cu ele .. Toti ciobanii si samantarii ..taranii au ajuns la hotel de 4 stele sa faca ciorba in camera si figuri pe burta goala .. Hoteluri unde venea lume buna nu saracii pe gratis
Merita mult mai mult decat o mașină dar sa.speram ca este un început
Curs valutar
EUR Euro 4.8079 0.0055
USD Dolarul SUA 4.4355 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.7552 0.0271
CHF Francul elvetian 4.5355 0.0098
XAU Gramul de aur 236.0469 -4.4137