Mii de credinciosi, la Manastirea Ghighiu - GALERIE FOTO

13 Apr 2018 13:19
Aglomeratie mare la Manastirea Ghighiu de langa Ploiesti, al carui hram a fost praznuit astazi. Mii de credinciosi au venit aici pentru a se ruga si pentru a lua aghiasma. Slujba a fost oficiata de Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul, Episcop vicar patriarhal. Anul acesta, spatiul pentru pelerini a fost mai restrans din cauza lucrarilor care se fac la manastire. In aceste conditii jandarmii au creat culoare speciale catre altarul de vara unde a fost oficiata slujba, catre aghiasmatar, catre locul unde a fost expusa icoana facatoare de minuni Maica Domnului Siriaca si catre izvorul din spatele manastirii. 150 de jandarmi au asigurat ordinea in timpul slujbei. Cei de la manastire au pregatit pentru credinciosi aproximativ10.000 de sticlute cu aghiasma.
In zona manastirii, sute de masini au fost parcate pe ambele parti ale drumului asa ca traficul in zona a fost mult ingreunat, fiind dirijat de politisti.
Potrivit datelor furnizate de Gruparea de Jandarmi Mobila Matei Basarb Ploiesti, la Manastire au fost astazi in total aproximativ 6000 de oameni.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677