Ministerul Afacerilor Interne vine cu lamuriri legate de admiterea de anul acesta la Școlile de Agenți și Subofițeri ale M.A.I.

29 Mar 2019 13:12
Ministerul Afacerilor Interne vine cu lamuriri legate de admiterea de anul acesta la Școlile de Agenți și Subofițeri ale M.A.I.
Printr-o postare facuta pe Facebook, M.A.I.a facut precizari cu privire la admiterea de anul acesta la Școlile de Agenți și Subofițeri ale M.A.I. O nouă sesiune de admitere la școlile postliceale ale M.A.I. va fi organizată în prima parte a anului 2020.

"Pentru că vrem să fiți primii informați, facem următoarele precizări:
1. la momentul actual, în aceste școli se pregătesc, la capacitate maximă, două serii de elevi, totalizând peste 5.750 de elevi. În aceste condiții, în anul calendaristic curent NU VA EXISTA posibilitatea tehnică pentru a mai putea fi organizată o nouă sesiune de admitere.
2. O nouă sesiune de admitere la școlile postliceale ale M.A.I. va fi organizată în prima parte a anului 2020, conform graficului ce va fi comunicat din timp.
3. Nu se va introduce limita de înălțime.
4. Singurele sesiuni de admitere care se vor organiza anul acesta sunt cele de la Academia de Poliție și instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale care pregătesc personal pentru nevoile M.A.I.", au scris reprezentantii M.A.I.

sursa foto Ministerul Afacerilor Interne, Romania/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677