Ministrul Agriculturii, Petre Daea, la Sărbătoarea Vinului de la Valea Călugărească: "Îmi place vinul roșu! De ce? Să nu spun Daea!" (GALERIE FOTO/VIDEO)

22 Sep 2017 21:48
Cea de-a 16-a ediție a Sărbătorii Vinului de la Valea Călugărească a început astăzi. La deschiderea festivalului a participat și Ministrul Agrigulturii, Petre Daea. Deși ploua, acesta a făcut un tur al standurilor cu struguri, must și vin și a vorbit cu producătorii. După ce a și gustat din bunătățile de la festival a făcut și declarații de presă pe care vă invităm să le urmăriți în clipul de mai sus. Întrebat ce vin preferă, Petre Daea a declarat că îi place vinul roșu și pentru că "Daea". Ministrul Agriculturii a vizitat și Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Viiticultură și Vinificație, Valea Călugărească, de care s-a arătat impresionat.
Sărbătoarea Vinului va continua și zilele următoare, până duminică inclusiv.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923