Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a fost la Ploiești

16 Oct 2017 18:12
Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a fost la Ploiești
Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a participat luni, 16 octombrie 2017 în amfiteatrul Petrom al Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti alături de Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer la evenimentul START- Up NATION Summit – Autumn Edition 2017. Partenerii de implementare ai programului sunt Fondul Naţional de Garantare a creditelor pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii precum şi o serie de instituţii bancare.
În cadrul summit-ului organizat astăzi de către Agenţia pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului (A.I.M.M.A.I.P.E. ) Ploieşti au fost abordate mai multe teme legate de: mentorat şi finantare, IT&C, ecosistemul antreprenorial românesc.
Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a menţionat ca încurajează dezvoltarea spiritului antreprenorial atât în Judeţul Prahova cât şi la nivel naţional , deoarece un mediu de afaceri puternic este foarte important în dezvoltarea economiei unei ţări şi implicit în creşterea calităţii vieţii cetăţenilor.
La întâlnirea de astăzi au mai participat: prefectul Judeţului Prahova, Mădălina Lupea; preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu; Rectorul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti , Mihai Coloja; preşedintele Societăţii Antreprenoriale Studenţeşti, Daniela Angela Buzoianu; reprezentanţi ai A.I.M.M.A.I.P.E. Ploieşti; reprezentanţi ai mediului de afaceri ; reprezentanţi ai unor instituţii bancare şi ai mediului academic.
Start-up Nation România este un program cu finanţare duală, europeană şi naţională, prin care se oferă până la 200.000 de lei unor firme nou înfiinţate, beneficiarii putând fi persoane juridice care aplică direct în program.
La finalul summit-ului preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a mulţumit tuturor celor implicaţi în promovarea şi dezvoltarea Programului START- Up NATION apreciind în mod deosebit prezenţa Ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218