Minivacanța de Rusalii ia cu asalt Prahova

27 May 2018 00:05
Minivacanța de Rusalii ia cu asalt Prahova
În minivacanța de Rusalii aproape toate dintre cele aproximativ 17.500 de locuri de cazare disponibile in Prahova vor fi ocupate. Minivacanța începe de astăzi, 25 mai și se va încheia pe data de 28, când beneficiem de încă o zi liberă.

Pentru această perioadă, stațiuni foarte căutate precum Azuga și Bușteni au deja gradul de ocupare de peste 95% din capacitate, în timp ce în Sinaia deja nu mai sunt locuri disponibile. În top rămân și Breaza cu un grad de ocupare de peste 90% și Campina " peste 85%.

Turiștii trebuie să știe că toate trasele turistice montane și de cicloturism sunt deschise, deși încă pot întâlni pe vai zăpadă, astfel sunt sfătuiți să fie bine echipați și să se informeze despre traseul dorit în prealabil.

Noutatea momentului o reprezintă recenta asfaltare a Văii Cerbului până la cabana Gura Diham. Turiștii pot ajunge mult mai ușor în zona de campare cât și la cabană si sunt invitati sa se plimbe cu bicicletele in mijlocul muntilor.

Prețurile pentru aceasta minivacanță pornesc de la 425 lei/persoană pentru 3 nopți de cazare cu Mic Dejun și cina barbeque incluse la o vilă de 3 stele, la peste 900 lei/persoană cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele.


"Minivacanța de Rusalii intra puternic în circuitul turistic cu oferte speciale și promoții. Toată industria s-a mobilizat pentru a oferi turiștilor cea mai bună experiența de vacanță în Prahova: restaurantele, cafenelele, muzeele, parcurile de distracții vor fi deschise și așteaptă turiștii dornici de distracții și cultură." a declarat Adrian Voican, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677