Mircea Ionescu Quintus va fi înmormântat marți. UPDATE: Ziua înmormântării va fi luni

15 Sep 2017 16:45
Mircea Ionescu Quintus va fi înmormântat marți. UPDATE: Ziua înmormântării va fi luni
Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a murit în această după amiază. S-a întâmplat între orele 13.00 și 14.00. Potrivit directorului Muzeului de Artă Prahova, Florin Sicoie, Mircea Ionescu Quintus era la pat de două săptămâni însă era perfect lucid. Acesta tocmai pregătea o antologie de epigrame care urma să fie publicată.
Trupul neînsuflețit al lui Mircea Ionescu Quintus a fost preluat de o firmă de pompe funebre si va fi depus la Biserica Buna Vestire. Înormântarea va avea loc marți, la Cimitirul Viișoara.

UPDATE> Partidul National Liberal a anuntat, ieri seara, ca inmormantarea presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, va avea loc luni. PNL a anuntat ca trupul neinsufletit va fi depus, duminica, la Biserica Buna Vestire din Ploiesti, incepand cu ora 12. Duminica, la ora 19, va avea loc slujba de priveghi iar luni, la ora 12, slujba de inmormantare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923