Mirela Goia este noul președinte al Organizației de Tineret a Partidului Mișcarea Populară Prahova

04 Jul 2018 16:14
Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară și-a ales, luni, 2 iulie, noua echipă de conducere. Mirela Goia este noul președinte al organizației, în timp ce Bogdan Dobre a fost ales în funcția de secretar general. Mirela Goia are 28 de ani, este ploieșteancă și studiază Administrația Publică. Ea va conduce organizația de tineret a PMP Prahova alături de nouă vicepreședinți și șapte secretari executivi.
În discursul său, noul președinte al oganizațiet i-a încurajat pe tineri să se implice în politică: "Cred cu tărie că schimbarea societății începe, în primul rând, cu fiecare individ care își găsește curajul să facă un pas în față și să își asume o responsabilitate. Noi, tinerii, trebuie sa dăm dovadă de tărie și viziune ca sa-i putem convinge și pe alții să se implice. Suntem datori și responsabili sa luăm atitudine, dacă ne dorim o schimbare! Cred că acum este momentul ca generația noastră sa acționeze, să se implice. Nu cred ca a mai ignora politica este o soluție! Este un factor care ne influențează viața, fie că vrem, fie că nu! Depindem de deciziile politice, mai mult decât ne dorim sa recunoaștem", a declarat Mirela Goia.
Președintele organizației Partidului Mișcarea Populară Prahova, Cătălina Bozianu, a felicitat noua conducere a organizației de tineret și i-a asigurat că vor găsi în ea un partener de încredere. "Felicit noua conducere a Organizației de Tineret și îi asigur de tot sprijinul meu și al colegilor mei din organizația județeană. Ei sunt echipa în jurul căreia, împreună, vom construi cea mai puternică filială a PMP din țară. Sunt oameni competenți și pricepuți, care vor contribui la dezvoltarea județului nostru în anii care vin", a declarat Cătălina Bozianu.

sursa comunicat PMP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677