Miruna Ciocîrlan, 4 medalii obţinute în cadrul Turneului Internaţional de la Portimao

05 Sep 2019 15:40
Miruna Ciocîrlan, 4 medalii obţinute în cadrul Turneului Internaţional de la Portimao
Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, însoţite de antrenoarea Simona Puiu şi de coordonatoarea secţiei clubului, Liliana Băescu, prezentă şi în calitate de arbitru internaţional, reprezintă, în această săptămână, Ploieştiul la două competiţii găzduite de Portimao Arena, din Portugalia. Este vorba despre cea de-a 28-a ediţie a Turneului Internaţional de Junioare şi Senioare, care s-a încheiat aseară, după două zile de concurs, şi de ultima etapă din acest an a World Challenge Cup, ce va debuta mâine şi în cadrul căreia va concura doar Denisa.

În cadrul Turneului Internaţional, ce s-a ţinut marţi şi miercuri, Miruna Ciocîrlan a avut evoluţii foarte bune, reuşind să obţină medalii în toate cele patru finale ale competiţiei junioarelor. Şi nu orice medalii, ci trei de aur, la minge, măciuci şi panglică, şi una de bronz, la coardă!

În competiţia senioarelor, Denisa Stoian a evoluat în trei finale, reuşind să ocupe locul al 4-lea la cerc şi minge şi locul al 8-lea la panglică. Pentru sportiva aflată în primul an de seniorat a fost poate, doar încălzirea pentru o performanţă superioară în cadrul ultimei etape a World Challenge Cup, competiţie care astăzi are programat antrenamentul oficial, iar, de mâine, concursul propriu-zis: vineri, calificările la cerc şi minge, sâmbătă – la măciuci şi panglică, iar, duminică, finalele la toate obiectele. Baftă Denisa!
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
se vede clar ca soferul nici nu a simtit ca prostul ala cu caruta a intrat ca tampitul in camion,vinovat e caruta suta la suta
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Buna ziua n-am unde sa stau stau pe străzi n-am unde
Felicitări!
O RUSINE ACEST pitigoi
Curs valutar
EUR Euro 4.7790 0.0002
USD Dolarul SUA 4.3042 -0.0063
GBP Lira sterlina 5.6108 0.0140
CHF Francul elvetian 4.4503 0.0018
XAU Gramul de aur 215.2153 -1.0012