Miruna Ciocîrlan, 4 medalii obţinute în cadrul Turneului Internaţional de la Portimao

05 Sep 2019 15:40
Miruna Ciocîrlan, 4 medalii obţinute în cadrul Turneului Internaţional de la Portimao
Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, însoţite de antrenoarea Simona Puiu şi de coordonatoarea secţiei clubului, Liliana Băescu, prezentă şi în calitate de arbitru internaţional, reprezintă, în această săptămână, Ploieştiul la două competiţii găzduite de Portimao Arena, din Portugalia. Este vorba despre cea de-a 28-a ediţie a Turneului Internaţional de Junioare şi Senioare, care s-a încheiat aseară, după două zile de concurs, şi de ultima etapă din acest an a World Challenge Cup, ce va debuta mâine şi în cadrul căreia va concura doar Denisa.

În cadrul Turneului Internaţional, ce s-a ţinut marţi şi miercuri, Miruna Ciocîrlan a avut evoluţii foarte bune, reuşind să obţină medalii în toate cele patru finale ale competiţiei junioarelor. Şi nu orice medalii, ci trei de aur, la minge, măciuci şi panglică, şi una de bronz, la coardă!

În competiţia senioarelor, Denisa Stoian a evoluat în trei finale, reuşind să ocupe locul al 4-lea la cerc şi minge şi locul al 8-lea la panglică. Pentru sportiva aflată în primul an de seniorat a fost poate, doar încălzirea pentru o performanţă superioară în cadrul ultimei etape a World Challenge Cup, competiţie care astăzi are programat antrenamentul oficial, iar, de mâine, concursul propriu-zis: vineri, calificările la cerc şi minge, sâmbătă – la măciuci şi panglică, iar, duminică, finalele la toate obiectele. Baftă Denisa!
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Contantin Ilie Iată cum se împlinește istoria ! Vezi „Păuleștii din Prahova, Repere monografice, amintiri” autor Constantin Ilie, editura Socieratea Culturală „ Ploiești Mileniul III„ .ediția 2012 p 38 și ediția 2016, p.42,
Bravooo! Felicitari!
Asta se întâmplă datorită faptului că nu avem cale de acces și pasaj subteran dinspre Poienarii Rali, zilnic navetiștii sunt nevoiți să traverseze peste Calea ferată uneori și chiar foarte des prin trenul de marfa garat la liniile 4 și 5 și chiar pe sub tren că sa poată ajunge la linia 1 și 3
Mai este disponibil postul de contabil?
Buna ziua, ma bucur sa aud despre orice masuri luate impotriva poluarii, dar problema de baza in judetul dumneavoastra este LIPSA PASARELELOR PE DRUMUL NATIONAL CARE STRABATE VALEA PRAHOVEI si care duce la blocarea timp de ore a autovehicolelor in localitati precum Breaza, Comarnic, Sinaia, Azuga sau Busteni! Daca ati construi aceste PASARELE pentru a inlocui trecerile de pietoni, masinile ar trece mai repede iar indicele de poluare ar scadea simtitor (stiut fiind ca emanatiile de gaze toxice sunt mai mari cand masinile stationeaza si pornesc incontinuu, in loc de a se deplasa cu viteza). PUNETI ODATA PASARELE PE DRUMUL NATIONAL CARE TRAVERSEAZA VALEA PRAHOVEI! O intreaga Romanie v-ar multumi!
Curs valutar
EUR Euro 4.7354 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.2654 -0.0292
GBP Lira sterlina 5.3123 0.0186
CHF Francul elvetian 4.3212 -0.0151
XAU Gramul de aur 206.5613 -1.1509