„Miss & Mister Universitas”, la UPG Ploiești

27 Nov 2017 16:56
„Miss & Mister Universitas”, la UPG Ploiești
Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, organizează în data de 13 decembrie 2017 cea de-a XXVII-a ediție a Concursului „MISS & MISTER UNIVERSITAS”.
Spectacolul - concurs „Miss & Mister de poveste”, va avea loc miercuri, 13 decembrie 2017, ora 18:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor din Ploieşti.
Candidatele şi candidaţii – studente/eleve şi studenţi/elevi ploieşteni, vor evolua într-un concurs complex.
Spectacolul va fi susţinut de Ansamblul Artistic „Academic Star” al Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti - actorii şi soliştii trupei de teatru „Moft”, formaţiile de dans „Urban Army”, „Happy Dance”, „Unique” și „Atlantis”.
Probele spectacolului – concurs vor fi următoarele:
- ţinută de zi;
- ținută sport;
- ţinută elegantă pentru o seară magică din poveste.

Se vor acorda următoarele premii:
- MISS & MISTER UNIVERSITAS 2017;
- locul II ;
- locul III ;
- Miss & Mister Winter;
- Miss & Mister Fotogenie;
- Premiul de popularitate ;
- Premiul pentru originalitate;
- Premiul pentru eleganța ţinutei;
- Premiul mass-media;
- Premii din partea sponsorilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176