Mizil: o mașină a luat foc, în mers- FOTO

20 Nov 2019 09:32
Un autoturism a luat foc, în mers, în această dimineață. S-a întâmplat la Mizil pe DN 1B. Șoferul a reușit să iasă la timp și să se salveze. Potrivit polițiștilor, mașina a ars în partea din față, posibil din cauze tehnice. Incendiul a fost lichidat și nu au fost probleme pentru trafic.
Conform reprezentantilor Politiei Prahova, conducătorul auto, ajutat de alți participanți la trafic, au intervenit cu extinctoare pentru stingerea incendiului, însă a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru lichidarea acestuia. Incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.
Sursa foto: Politia Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0000
XAU Gramul de aur 245.7662 0.0000