Motoferăstraie, topoare și căruțe confiscate de la cei care au distrus padurile din Prahova

09 Nov 2017 09:36
Motoferăstraie, topoare și căruțe confiscate de la cei care au distrus padurile din Prahova
La această oră, polițiștii prahoveni efectuează 10 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de delicte silvice.
La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică din I.J.P. Prahova, cei din cadrul Poliției Urlați și ai Secției Rurale nr. 10 Apostolache, efectuează 10 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de tăieri ilegale de arbori și sustragere de material lemnos. Descinderile au loc la locații din comuna Iordăcheanu, satul Vărbila.
Din cercetări, a reieșit că, în decursul ultimei luni, persoanele bănuite ar fi tăiat ilegal și sustras arbori de pe raza Ocolului Silvic Vărbila. Ulterior, materialul lemnos ar fi fost comercializat, fără forme legale, către mai multe persoane din localitate.
Până la acest moment, polițiștii au indisponibilizat mai multe motoferăstraie, topoare și căruțe utilizate în activitatea infracțională, precum și diverse cantități de material lemnos, identificate la domiciliile bănuiților.
10 persoane urmează a să fie aduse la sediul Poliției pentru audieri.
Perchezițiile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova și beneficiază de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale din I.G.P.R.
La acțiune, participă jandarmi și reprezentanți ai Ocolului Silvic Vărbila.

foto: Click

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000