MRS Residence SMART, cel mai inovator ansamblu rezidențial din Ploiești, se lansează în acest weekend. Nu vor lipsi concertele cu artiști consacrați

15 Dec 2018 21:26
MRS Residence SMART, cel mai inovator ansamblu rezidențial din Ploiești, se lansează în acest weekend. Nu vor lipsi concertele cu artiști consacrați
MRS Residence Ploiești va lansa pe 13 octombrie cel mai inovator ansamblu rezidențial din Ploiești. Vorbim despre MRS Residence SMART - un ansamblu rezidențial cu aproximativ 400 de apartamente ce a fost gândit pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum, fie cu o familie extinsă. Ansamblul va fi construit pe Bulevardul Republicii, în vecinătatea Kaufland Nord. Este un proiect unic, gândit de o echipă completă de arhitecți, consultanți și ingineri specialiștii în construcții civile, dezvoltată pe o suprafață de 22.000 m², în cadrul căruia se vor ridica șapte clădiri dintre care șase imobile Parter+ 5 Etaje și o construcție destinată unei game complete de servicii. Aceasta va dispune, pe lângă altele, de un restaurant cu terasă, un after school, un minimarket și un beauty salon. 65% din suprafața terenului ansamblului rezidențial va fi o zonă verde.
Evenimentul de lansare a proiectului MRS Residence SMART din data de 13 octombrie, chiar pe terenul unde se va construi ansamblul, se anunță unul fastuos. Atmosfera va fi asigurată de artiștii Andra, Alex Velea, Connect-R și What’s UP. Asta în timp ce Teatrul Toma Caragiu din Ploiești va asigura Momente de JAZZ Residence. Accesul la eveniment se va face doar pe bază de invitație.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368