MRS Residence SMART, cel mai inovator ansamblu rezidențial din Ploiești, se lansează în acest weekend. Nu vor lipsi concertele cu artiști consacrați

24 Oct 2018 00:25
MRS Residence SMART, cel mai inovator ansamblu rezidențial din Ploiești, se lansează în acest weekend. Nu vor lipsi concertele cu artiști consacrați
MRS Residence Ploiești va lansa pe 13 octombrie cel mai inovator ansamblu rezidențial din Ploiești. Vorbim despre MRS Residence SMART - un ansamblu rezidențial cu aproximativ 400 de apartamente ce a fost gândit pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum, fie cu o familie extinsă. Ansamblul va fi construit pe Bulevardul Republicii, în vecinătatea Kaufland Nord. Este un proiect unic, gândit de o echipă completă de arhitecți, consultanți și ingineri specialiștii în construcții civile, dezvoltată pe o suprafață de 22.000 m², în cadrul căruia se vor ridica șapte clădiri dintre care șase imobile Parter+ 5 Etaje și o construcție destinată unei game complete de servicii. Aceasta va dispune, pe lângă altele, de un restaurant cu terasă, un after school, un minimarket și un beauty salon. 65% din suprafața terenului ansamblului rezidențial va fi o zonă verde.
Evenimentul de lansare a proiectului MRS Residence SMART din data de 13 octombrie, chiar pe terenul unde se va construi ansamblul, se anunță unul fastuos. Atmosfera va fi asigurată de artiștii Andra, Alex Velea, Connect-R și What’s UP. Asta în timp ce Teatrul Toma Caragiu din Ploiești va asigura Momente de JAZZ Residence. Accesul la eveniment se va face doar pe bază de invitație.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Condoleante mamico nu sunt cuvinte pentru alinarea acestei dureri.Din pacate sunt in toata tara astfel de evenimente si poate cineva se sesizeaza.va multumim pt impartasirea durerii si suntem alaturi de dvs.
Eu am fost socata cand am aflat ca cel mic nu a supravietuit,ma aflam in spital cu copilasul meu pe data de10 ,dupa ce marti noaptea la ora 1 a inceput sa vomite in jet si a vomitat de 7 ori pana dimineata la 6,am crezut ca a mancat ceva seara dar cand am vazut internati inca 5 copii de la el de la gradinita si de la grupa lui mi-am dat seama ca ceva se intampla(nu se stie nici azi cauza care a dus la aceste stari de voma,urmate de febra).Este regretabil si fara cuvinte ce s-a intamplat dar eu cred ca dr.Serban trebuia sa-l interneze si sa-l tina sub control nu sa-i administreze injectie si sa va lase acasa.Dumnezeu sa va dea putere!
Condoleante ! 😢
Condoleante parintilor pentru îngerasul de Alex....o mare durere... Propun ca la facultatea de medicina sa nu mai fie admis nici un CONCURENT fara sa fi absolvit cu minim nota 8 Liceul Sanitar si cu doi ani de practica într un spital....altfel vom avea mereu mai multe probleme de acest fel...
Dragii mei este o durere care nu poate fi descrisă în cuvinte!!! Dumnezeu să vă întărească sa va de-a putere să mergeți mai departe!! Și fetița mea a avut meningita la vârsta de 2 ani!! Mulțumesc Lui Dumnezeu că acum este bine și a trecut cu bine!! Eu sunt din Ploiesti și ce vreau sa va spun este că în acea perioadă a venit o mămică cu copilul din Sinaia care era diagnosticat aici la Ploiesti cu meningită la Sinaia nici nu era suspect macar de așa ceva !! Îl trata de plămâni și a adus copilul in coma In Ploiesti!! Dragii mei acești medici nu ar trebui sa existe!! Fetița mea a dormit 4 zile și 4 nopți iar acești medici de la Ploiesti de la spitalul de boli infecțioase Movila Vulpii mi-a salvat-o!! A făcut 3 puncții in șirea spinării ...era de o durere groaznica ..nu putea să își mai controleze mâini ,picioare ...stătea trează 1 secunda din 12 ore!! În acea secunda in care deschidea ochii mă punea să o întorc după o parte pe cealaltă pentru că nu putea să își mai controleze nimic!! Capul nu mai funcționa și nu mai putea sa controleze corpul!!! Acum este gimnasta de performanță are 10 ani și datorită medicilor de la Ploiesti fata mea este în viața!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.6670 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0662 0.0105
GBP Lira sterlina 5.2812 -0.0043
CHF Francul elvetian 4.0897 0.0238
XAU Gramul de aur 161.4068 1.9704