MRS Residence SMART, cel mai inovator ansamblu rezidențial din Ploiești, se lansează în acest weekend. Nu vor lipsi concertele cu artiști consacrați

19 Feb 2019 03:21
MRS Residence SMART, cel mai inovator ansamblu rezidențial din Ploiești, se lansează în acest weekend. Nu vor lipsi concertele cu artiști consacrați
MRS Residence Ploiești va lansa pe 13 octombrie cel mai inovator ansamblu rezidențial din Ploiești. Vorbim despre MRS Residence SMART - un ansamblu rezidențial cu aproximativ 400 de apartamente ce a fost gândit pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum, fie cu o familie extinsă. Ansamblul va fi construit pe Bulevardul Republicii, în vecinătatea Kaufland Nord. Este un proiect unic, gândit de o echipă completă de arhitecți, consultanți și ingineri specialiștii în construcții civile, dezvoltată pe o suprafață de 22.000 m², în cadrul căruia se vor ridica șapte clădiri dintre care șase imobile Parter+ 5 Etaje și o construcție destinată unei game complete de servicii. Aceasta va dispune, pe lângă altele, de un restaurant cu terasă, un after school, un minimarket și un beauty salon. 65% din suprafața terenului ansamblului rezidențial va fi o zonă verde.
Evenimentul de lansare a proiectului MRS Residence SMART din data de 13 octombrie, chiar pe terenul unde se va construi ansamblul, se anunță unul fastuos. Atmosfera va fi asigurată de artiștii Andra, Alex Velea, Connect-R și What’s UP. Asta în timp ce Teatrul Toma Caragiu din Ploiești va asigura Momente de JAZZ Residence. Accesul la eveniment se va face doar pe bază de invitație.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612